Terug naar Kopers vertellen het

Bert Torsius

‘Ik had de soundbar buiten Privileges om nooit zo goedkoop kunnen krijgen’

‘Een groot aanbod en uitgerekend de soundbar die ik al een tijd wilde hebben, stond op de Veilingen!’ Bert Torsius kon zijn ogen niet geloven toen hij rondkeek op MijnPrivileges.nl. Binnen no-time had hij zich dan ook aangemeld voor het Privileges lidmaatschap.

Bert mijnde een maand later de door hem zo gewilde soundbar. Hij deed dat met een voordeel van liefst 317 euro. De Nijkerker betaalde op MijnPrivileges.nl 282 euro voor de Denon Heos HomeCinema met een winkelwaarde van 599 euro. ‘Ik ben uiteraard zeer tevreden over de prijs. Ik had hem buiten Privileges om nooit zo goedkoop kunnen krijgen.’

De soundbar voldoet helemaal aan zijn verwachtingen. ‘Het geluid klinkt heel helder en ik heb hem zo ingesteld dat hij automatisch het geluid van de televisie pakt.’ Bert nestelt zich regelmatig voor de tv om samen met zijn vriendin een serie te kijken. ‘We volgen nu Blindspot’, vertelt hij. ‘Ik kijk ook regelmatig voetbal, maar dat doe ik alleen.’ Door zijn positieve ervaring verwacht Bert dat zijn vriendin ook snel toetreedt tot de wereld van Privileges.