Terug naar Kopers vertellen het

Johan Morsink

‘De iPhone 12 Pro Max is een geweldig toestel’

Het zijn drukke tijden geweest voor Johan Morsink (67) en zijn echtgenote Nelleke. De twee Privileges leden zijn onlangs verhuisd van Amersfoort naar Zeewolde, en zo’n onderneming heeft altijd heel wat voeten in de aarde. Toch heeft Johan tussen de bedrijven door de tijd gevonden om de A-Merken Veilingen van Privileges in de gaten te houden. Hij had zijn zinnen gezet op de iPhone 12 Pro Max, inclusief EarPods en een oplader, en wist het pakket ook te mijnen met bijna 260 euro voordeel. ‘Wat een geweldig toestel!’ zegt hij enthousiast.
 
‘Ik ben vooral onder de indruk van de camera’s op de iPhone’, vertelt hij. ‘Ik heb nog wel het nodige te leren om alle mogelijkheden te kunnen gebruiken, zodat ik écht mooie foto’s kan maken, maar daar ga ik binnenkort eens uitgebreid voor zitten.’ Hij is ook behoorlijk onder de indruk van de geluidskwaliteit van de meegeleverde EarPods. ‘Zo vaak luister ik niet naar muziek op mijn iPhone, maar het klinkt met de oordopjes wel érg goed, hoor.’
 
Johan is inmiddels zeven jaar lid van Privileges, en ook Nelleke geniet van de voordelen van het lidmaatschap. Met twee lidmaatschappen hebben ze dubbel profijt van de voordelen die Privileges biedt. Zo hebben ze beiden al een keer een golf-arrangement gemijnd op de Leisure Veilingen. Hun meest recente golftrip was in 2020, toen ze een lang weekend doorbrachten in Résidence Stiemerheide. ‘Die golfreisjes zijn bij Privileges altijd heel goed verzorgd’, stelt Johan tevreden.