Contact met Privileges

Deze website is er om te helpen en alles over Mijn Privileges zo helder en inzichtelijk mogelijk te maken. Bent u lid van Mijn Privileges, dan kunt u inloggen op de website www.MijnPrivileges.nl de klantspecifieke informatie raadplegen en uw persoonlijke instellingen bekijken en eventueel wijzigen. Ook vindt u hier manieren om contact met ons op te nemen, zoals ons adres in Haarlem en ons telefoonnummer.

Telefonisch contact
Als u vragen over uw lidmaatschap, of over Privileges hebt, kunt u telefonisch contact met Mijn Privileges opnemen via ons telefoonnummer, de Privilegeslijn: 088 - 00 85 185. U kunt ons bereiken op dit telefoonnummer van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 18:00 uur. Op feestdagen is de klantenservice van Privileges B.V. gesloten.

Of het nu gaat om een vraag, een wijziging in uw (adres)gegevens, wijzigingen in uw lidmaatschap, praktische zaken, storingsmeldingen over de website of klachten: onze medewerkers helpen u snel, vriendelijk en vakkundig.

Schriftelijk contact
Uiteraard kunt u Mijn Privileges voor alle vragen, opmerkingen of problemen ook schriftelijk benaderen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk weer contact met u op. Ons adres is Privileges B.V., Postbus 780, 2003 RT te Haarlem.