Terug naar Kopers vertellen het

Sandra Apers

‘Ik zou dit arrangement zo weer mijnen’

Sandra Apers uit Hulst mijnde het luxe wellnessweekend naar La Butte aux Bois voor een prijs van 782 euro, terwijl het arrangement 1.642 euro kost. ‘Voor een diner in een sterrenrestaurant betaal je voor twee personen al snel 500 euro. Bij dit arrangement was een tweesterrendiner inbegrepen, maar ook twee overnachtingen en wellnessbehandelingen’, aldus Sandra. ‘En alles was écht perfect geregeld. Ik zou het zo weer mijnen!’
 
‘Het landgoed was ook prachtig’, vervolgt de 53-jarige Sandra. Ze genoot met haar man Marco van het arrangement. ‘Bij aankomst kregen we een glas prosecco aangeboden. Onze Deluxe Manoir kamer was echt heel groot! Met zo’n ontvangst was de toon meteen op positieve wijze gezet.’ 
 
Sandra is twee jaar lid van Privileges. Ze is nog onder de indruk van La Butte aux Bois, dat vlak over de Belgische grens ligt. Een grote troef van het landgoed is het wellnesscentrum La Forêt, met onder meer een zwembad, een jacuzzi, meerdere sauna’s en een zonneterras met uitzicht op de tuin, die naadloos overgaat in natuurgebied Nationaal Park Hoge Kempen. In deze schitterende omgeving kon het stel genieten van diverse soorten massages en schoonheidsbehandelingen, die bij dit arrangement zijn inbegrepen. ‘We zijn écht enorm in de watten gelegd. Het zag er allemaal erg mooi uit en het personeel was supervriendelijk. En omdat het buiten guur en onbestendig was, was het binnen extra genieten van de comfortabele omgeving.’
 
Gedurende het weekend was het ook op culinair vlak bijzonder goed toeven. De diners en het ontbijt waren inbegrepen, evenals een luxe lunch tijdens de wellnessbehandelingen. ‘Dat was echt genieten hoor!’ aldus Sandra. Op zaterdagavond mochten de twee aan tafel bij tweesterrenrestaurant La Source, waar een vijfgangendiner inclusief wijnarrangement werd geserveerd. ‘Het restaurant was vrij strak en heel smaakvol ingericht. Het eten was echt van topniveau! Vraag me niet de gerechten te omschrijven. Zoveel verschillende soorten smaken en hoe dat zich allemaal vermengt, het was telkens weer een cadeautje in je mond!’