Terug naar Games

PlayStation 4


Call of Duty: Black Ops Cold War seizoen 2 bekend

Gepubliceerd 22-02-2021
Laatst gewijzigd 22-02-2021
Bron Gamer.nl
Activision en Treyarch hebben het tweede seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War onthuld. Adler wordt gekidnapt, waarop spelers afreizen naar Zuidoost Azië om hem te redden en Naga tegen te houden om Nova 6-gas te verspreiden.
 
Het tweede seizoen voegt vier nieuwe maps toe, alsmede nieuwe wapens. Het gaat onder andere om de FARA 83, de LC10, de R1 Shadowhunter en een machete. Qua nieuwe maps verschijnt in de eerste week de 6v6 Apocalypse-map. Later komen ook Golova, Mansion en Miami Strike (een versie van de Miami-map die zich overdag afspeelt) uit. De Onslaughty-versie van Apocalypse is exclusief voor PlayStation 4- en PlayStation 5-gamers.
 
Verder zijn er nieuwe 'abilities' en upgrades, zoals de Frenzied Guard Field Upgrade. Er komen nieuwe gamemodi en Operators uit. In Exfiltration moeten spelers een draagbare radio vinden en die een tijdje bij zich houden om te winnen. Rebirth Island Resurgence Exteme is een gelimiteerd speelbare modus voor negentig spelers. De nieuwe Operators zijn Rivas, Naga, Maxis en Wolf.