Info & Uitleg

ExpertScore

De expertScore bij producten op MijnPrivileges.nl toont het gemiddelde rapportcijfer van internationale, onafhankelijke experts op een schaal van 0 tot 100 (uitstekend). Een product moet een expertScore van minimaal 60 (goed) hebben om in het assortiment MijnPrivileges.nl te worden opgenomen. Dat geeft de zekerheid dat je op MijnPrivileges.nl alleen producten van bewezen kwaliteit aantreft.


Wat is de expertScore? 
De expertScores op MijnPrivileges.nl zijn, met uitzondering van Games, afkomstig van alaTest. Deze gezaghebbende organisatie verzamelt uit internationale bronnen productwaarderingen en testresultaten van professionele experts. 

Toegankelijke, betrouwbare informatie
Aan het cijfer van de expertScore bij een product op MijnPrivileges.nl lees je in één oogopslag af hoe het door experts gewaardeerd wordt. Wil je weten waarom een product een bepaalde score heeft gekregen? Klik dan op de tab ‘Expert reviews' die je onder de productgegevens vindt. Je ziet dan korte samenvattingen van de individuele beoordelingen waarop de expertScore gebaseerd is. Vanuit zo'n samenvatting kun je ook doorklikken naar de volledige recensie. Daarin kun je zelf nalezen wat de expert over het product te melden heeft.