Terug naar Kopers vertellen het

Zorgverzekering

‘Exact 600 euro winst, prachtig!’

Gerrit Jan Schuurman wist met een geweldige winst van exact 600 euro de Lastenverlichting Zorgverzekering te mijnen. De waarde van deze Lastenverlichting bedraagt 2.860 euro, maar Gerrit Jan betaalde er 2.260 euro voor. ‘Het is een prachtige winst’, zegt Gerrit Jan lachend.
 
Samen met zijn vrouw Sonja hield hij de Lastenverlichting Veilingen goed in de gaten. ‘Niet alles is van toepassing op onze situatie, maar van de Veilingen die we kunnen gebruiken, weten we hoe ze renderen. We lezen namelijk de verhalen van andere leden. Zodoende weten we wat zij voor bepaalde Lastenverlichting Veilingen hebben betaald. Op basis daarvan bepalen we onze streefwinst’, legt Gerrit Jan zijn tactiek uit.
 
Maar deze strategie is niet automatisch een garantie voor succes, heeft hij ervaren. ‘We hadden onze pijlen eerst gericht op de Lastenverlichting Hypotheek. We wilden graag een mooi rond getal als winst behalen, maar dat lukte niet bij die Veiling. Hij werd vlak voordat we wilden mijnen, voor onze neus weggekaapt. Toen zijn we overgestapt op de Lastenverlichting Zorgverzekering. En met die Veiling lukte het wel.’ Het stel krijgt de komende periode 110 euro per maand van Privileges tot het totaalbedrag van 2.860 euro is bereikt.
 
Gerrit Jan en Sonja wonen met hun jongste zoon in Hoorn. In het dagelijks leven werkt Gerrit Jan als controller en planner bij een groot bloemzadenbedrijf in Enkhuizen. Vijf jaar geleden werd hij lid van Privileges. ‘Ik ben nog steeds erg tevreden over het lidmaatschap. Je kunt op een voordelige manier aan luxe producten en diensten komen. En dat bevalt uitstekend.’