Rob Konings

‘Ik speel zes dagen in de week mee met Login & Win’

Zes dagen in de week doet Rob Konings mee aan Login & Win op MijnPrivileges.nl in de bibliotheek bij hem om de hoek. ‘Ik ga daarheen om gebruik te maken van de computer. Ik doe elke dag mee met Login & Win, behalve op zondag want dan is de bieb dicht.’ Met zijn goede antwoord won Rob een handige iRobot robotstofzuiger ter waarde van 649 euro.
 
De 55-jarige uit Arnhem is nog maar net actief op Privileges. ‘Ik heb me nog maar kort geleden geregistreerd om mee te spelen met Login & Win. Ik was compleet verrast dat ik gisteren gebeld werd met het nieuws dat ik een prijs had gewonnen. Nu al prijs, wat een geluk! Ik heb meteen een vriend van mij gebeld om het nieuws te vertellen.’ De Roomba 896 die Rob won, is uitgerust met sensoren waardoor obstakels geen probleem zijn. Tijdens zijn schoonmaakroute vindt de robotstofzuiger makkelijk de stoffige plekjes in huis.
 
Rob speelt trouw mee voor alle vier de Login & Win-prijzen. 'De puzzels vond ik goed te maken.’ De bezorging vond de Arnhemmer erg snel. ‘Een dag na het telefoontje van Privileges werd mijn prijs al bezorgd. De chauffeur was een hele aardige man. Ik ben dan ook heel positief over deze ervaring.’