PlayStation 5-pakket - 2 games + headset + 2e controller + oplaadstation


 • Omschrijving
 • De PlayStation 5 maakt verbazingwekkend snel en realistisch gamen mogelijk. Met zijn futuristische ontwerp, krachtige SSD en visuele technologieën brengt hij iedere gamer in extase. In combinatie met de innovatieve DualSense controller wordt elke gamesessie een onvergetelijke ervaring! Dit pakket bevat de topgames FIFA 21 NXT LVL Edition en Marvel's Spider-Man: Miles Morales, een headset, extra controller, een oplaadstation en een PS Plus-abonnement van 12 maanden.
   
  Ultrasnel gamen
  Gamen op de PS5 gaat bliksemsnel dankzij 16 GB aan werkgeheugen en de 825 GB grote SSD-schijf. De ultrasnelle drive zorgt voor laadtijden korter dan ooit. Door de hoge framesnelheid tot 120 fps geniet je altijd van een vloeiende gameplay, ook op 4K-tv’s. Middels een uitvoer van 120 Hz kan de console dit met gemak aan. Zelfs spelen met 8K-uitvoer is mogelijk met de PS5, zodat je kunt genieten van je favoriete games in verbluffende kwaliteit.
   
  Realistische graphics
  Meer dan ooit tevoren waan je jezelf werkelijk in de game. Zo kan de PS5 individueel gesimuleerde lichtstralen creëren, waardoor levensechte schaduwen en reflecties ontstaan. De HDR zorgt voor ongelooflijk heldere kleuren, terwijl de 3D-audiotechnologie het geluid uit alle richtingen laat komen. De console kan jouw oude games zelfs een boost geven. PS4-spellen zijn speelbaar op de PS5, waarbij sommige snellere en vloeiendere framerates kunnen krijgen.
   
  Modern design
  De console heeft een stijlvol futuristisch ontwerp en kan zowel verticaal als horizontaal worden neergezet. Het formaat is 39 x 10,4 x 26 centimeter. Je kunt hem naast gamen verder gebruiken voor ander entertainment. Blu-raydiscs afspelen en streamen van content, beide mogelijk in 4K-kwaliteit, is kinderspel voor de console. Uiteraard kun je de virtual reality-ervaring die is ingezet op de PS4 doorzetten op de PS5. Verbind je PlayStation VR met de console en ga volledig op in VR-games.
   
  DualSense controller
  De DualSense is de opvolger van de DualShock. De draadloze controller heeft een verbeterde lichtbalk, een bewegingssensor, een headsetaansluiting en een ingebouwde microfoon en luidspreker. Hij geeft via dynamische vibraties feedback op je acties in de game, terwijl de adaptieve triggers de fysieke impact simuleren middels dynamische weerstand. Wil je een memorabel gamemoment herbeleven? Met de ‘create-toets’ leg je hem vast en kun je hem delen. Je ontvangt bij dit pakket een tweede controller.
   
  FIFA 21 NXT LVL Edition
  FIFA 21 was al het meest uitgebreide deel uit de serie tot nu toe. Deze FIFA 21 NXT LVL Edition is een nog uitgebreidere versie van de voetbalgame. Je krijgt er talloze in-game extra's bij zoals veel meer opties op het gebied van leenspelers en nieuwe tenues en stadion-items.

  Marvel's Spider-Man: Miles Morales
  In dit avontuur past tiener Miles Morales zich aan zijn nieuwe thuis aan, terwijl hij in de voetsporen treedt van zijn mentor, Peter Parker, als een nieuwe Spider-Man. Maar wanneer een felle machtsstrijd zijn nieuwe thuis dreigt te vernietigen, beseft hij dat er met grote macht een grote verantwoordelijkheid moet komen.
   
  Headset en oplaadstation
  Met de headset op beleef je de games nog intenser; hoor het geluid van alle kanten komen en waan jezelf in de wereld van het spel. Het oplaadstation voorziet de controllers snel weer van nieuwe energie. Het station biedt ruimte voor 2 DualSenses, die je er alleen maar op hoeft te leggen en de batterij wordt opgeladen.