Makita slagschroevendraaier - 2 accu's en een koffer + 38-delige schroefbitset


 • Omschrijving
 • De Makita TD001GM201 is een lichte en compacte slagschroevendraaier voor hoogwaardig schroef- en montagewerk. Hij heeft een maximaal koppel van 220 Nm. Door de hoge werkspanning van het XGT-systeem is de machine zeer goed bestand tegen continu werken bij een hoge belasting. De slagkracht kan in 4 stappen ingesteld worden om de aandraaikracht aan te passen aan de toepassing. Het apparaat is voorzien van led-verlichting en wordt geleverd met 2 accu’s, een oplader, een adapter om te kunnen snelladen, een uitgebreide schroefbitset en een opbergkoffer.

  4 verschillende functies
  Naast de 4 instelbare toerentalstanden heeft de Makita 4 assistentiemodi. De houtfunctie is voor het draaien van lange schroeven, de boutfunctie voor het draaien van bouten en de 2 T-modi zijn voor het indraaien van zelftappende schroeven. De machine start op lage snelheid totdat de schroef weerstand in het materiaal krijgt. Zo hou je maximale controle. Gebruiksinstellingen kunnen bewaard worden in het geheugen en gereactiveerd worden via de snelfunctieknop.

  Efficiënte motor
  De slagschroevendraaier heeft een krachtige, efficiënte, koolborstelloze motor. Zelfs bij het gebruik van grote schroeven zal de motor niet méér stroom vragen van de accu. Dankzij de 38-delige schroefbitset, ben je altijd goed voorbereid op elk project. Je hebt perfecte schroefcontrole door de vario-schakelaar, en de elektrische motorrem die de machine direct doet stoppen bij het loslaten van de schakelaar. De beveiliging schakelt hem uit en geeft een knippersignaal bij overbelasting.

  Goede grip
  De Makita heeft een gehard stalen slagwerk in een met kunststof beklede metalen behuizing. De machine heeft XPT (eXtreme Protection Technology), waardoor hij geschikt is voor gebruik buiten. Het apparaat is beschermd tegen het binnendringen van stof en vocht. De ergonomische, naar onder versmallende handgreep heeft softgrip bekleding en is voorzien van een gripbevorderend ribbelprofiel, dat de kracht gelijkmatig verdeelt over alle vingers.

  Verlichting
  De slagschroevendraaier is voorzien van 2 geïntegreerde leds. Zo kan je comfortabel werken op slecht verlichte plaatsen. De 2 krachtige 40 Volts Li-ion accu’s (2 x 4,0 Ah) laad je snel op met de snellader. De Makita wordt geleverd in een MAKPAC, een stevige stapelbare opbergkoffer in ABS met vergrendelsysteem om meerdere koffers met elkaar te verbinden. De machine weegt 1,7 kg.