Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Thea van den Heiligenberg

‘De Fitbit heb ik gekocht voor de prijs van een doos bonbons’

‘Of ik sportief ben? Welnee’, zegt Thea van den Heiligenberg uit het Utrechtse Schalkwijk. ‘Maar zo af en toe lijkt het op de Fitbit-app wel zo. Drie keer in de week fiets ik naar mijn werk in Bilthoven. Dan zie ik de afstand die ik heb afgelegd en hoeveel calorieën ik heb verbrand. Ik voel me dan opeens heel sportief, haha.’ Thea besteedde haar PrijsVoordeel Tegoed aan de Fitbit Charge 2 ter waarde van 139 euro. Ze kocht het apparaat in het Winkelen assortiment van Privileges en hoefde er slechts 6,50 euro voor te betalen.
 
Shoppen met haar eigen ‘Privileges-portemonnee’, gevuld met 140 euro gemijnd PrijsVoordeel, is voor de 64-jarige Thea een hele fijne bijkomstigheid van het lidmaatschap. ‘Deze Fitbit heb ik gekocht voor de prijs van een doos bonbons’, concludeert ze tevreden. De Fitbit gaat en staat inmiddels waar Thea gaat en meet daarbij continu haar lichamelijke activiteiten. ‘Alleen bij het douchen doe ik hem af, want hij is niet waterdicht’, aldus de administratief medewerkster bij een gezondheidscentrum.
 
Thea is vijf jaar lid van Privileges. Ze winkelt sowieso graag bij Privileges. ‘Je vindt er de beste producten en merken bij elkaar. In het begin heb ik nog wel eens gegoogeld om te kijken wat een product elders kost, maar het blijkt keer op keer dat Privileges de laagste prijs biedt. Winkelen bij Privileges voelt daarom gewoon veilig en vertrouwd.’


Prijsvoordeel

Fitbit smartwear, Charge 2 (large) 139,00
Verzendkosten 7,50
Totaal 146,50
Gebruik van tegoed 140,00
Gekocht voor 6,50