Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Erik van Blokland

‘Het assortiment is mooi en overzichtelijk opgezet’

Erik van Blokland runt een eigen transportbedrijf. Een paar goede koppen koffie gaan er op een werkdag wel in, dus besloot hij een espressomachine aan te schaffen voor op het kantoor. ‘Ik dacht: Volgens mij heb ik nog PrijsVoordeel Tegoed staan, ik koop hem daarmee op MijnPrivileges.nl’, zegt Erik. Zodoende pakte hij 128 euro voordeel op de De'Longhi espressomachine.

Zijn ervaringen met Privileges zijn louter positief. ‘Ik ben altijd uitermate tevreden. Ik vind het een hartstikke leuk ‘systeem’ en er werken allemaal aardige mensen’, zegt hij. ‘Het Winkelen assortiment van Privileges is heel mooi en overzichtelijk opgezet.’ Erik schafte er de zwarte De'Longhi Magnifica ECAM aan. De espressomachine zou hem eigenlijk 306 euro hebben gekost, maar door zijn PrijsVoordeel in te zetten, kostte het apparaat hem slechts 178 euro.

De 47-jarige ondernemer, die nu zeven jaar lid is van Privileges, woont in het Noord-Hollandse Stompetoren met zijn vrouw en twee dochters. In huize Van Blokland staat sinds vorig jaar exact hetzelfde type espressomachine. ‘Die heb ik toen ook aangeschaft bij Privileges en hij bevalt goed, dus die wilde ik nu hebben voor op kantoor. Ik ga lekker vertrouwd dezelfde soort bonen als thuis gebruiken. Perfect!’


Prijsvoordeel

De'Longhi ECAM 20.110 B espressomachine 299,00
Verzendkosten 7,50
Totaal 306,50
Gebruik van tegoed 128,10
Gekocht voor 178,40