Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Gerrold Kok

‘Ik hoop nu de PlayStation 4 Pro te winnen bij deze games’

Gerrold Kok verwacht binnen afzienbare tijd een PlayStation 4 in huis te hebben. ‘Om op te gamen, als ik even niks te doen heb’, zegt hij. Ter voorbereiding schafte Gerrold alvast de spellen Call of Duty: Modern Warfare en FIFA 20 aan. Door dat te doen in het Winkelen assortiment van Privileges en daarbij zijn PrijsVoordeel te gebruiken, hoefde hij niets te betalen.
 
‘Ik ben nu aan het meespelen voor de PlayStation 4 Pro, die te winnen is met Puzzel & Win’, gaat Gerrold verder. ‘Het idee was om hem al te kopen, maar ik besloot om het eerst eens zo te proberen. Mocht ik de PlayStation niet winnen, dan koop ik hem alsnog.’ Hij bespaart sowieso 106 euro; dat is het bedrag dat de twee games zouden hebben gekost zonder zijn PrijsVoordeel.
 
Als de 30-jarige Gerrold zijn PlayStation 4 binnen heeft, is hij voor het eerst de eigenaar van een eigen console. ‘Toen ik vroeger nog thuis woonde, speelde ik weleens FIFA met mijn broertje op zijn PlayStation. Inmiddels ben ik getrouwd en wonen mijn vrouw en ik in ons eigen huisje.’ Het echtpaar is neergestreken in Nunspeet en Gerrold verdient de kost als bouwkundig tekenaar.
 
Hij is nu vijf jaar lid van Privileges. ‘De games die ik wilde, hadden jullie, dus het aanbod is voor mij voldoende’, zegt hij. ‘De service is goed en de keren dat ik een product heb gemijnd op de A-Merken Veilingen, ging de afhandeling vlot en netjes. Zeker als je een echte fan bent van de nieuwste technologische producten, is Privileges aan te raden.’


Prijsvoordeel

Call of Duty: Modern Warfare (2019) 59,99
FIFA 20 46,00
Verzendkosten 2,50
Totaal 108,49
Gebruik van tegoed 108,49
Gekocht voor 0,00