Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Maria Moorees

‘Ik had genoeg Tegoed om met veel voordeel de smartphone te kopen’

De smartphone van Maria Moorees vertoonde kuren, dus hij moest worden vervangen. ‘Ik had het toestel al een aantal jaar, en hij viel steeds vaker uit’, zegt ze. In het Winkelen assortiment van Privileges vond Maria een waardige opvolger, de Samsung Galaxy A52. Dankzij haar PrijsVoordeel betaalde ze nog geen drie tientjes voor de gloednieuwe smartphone.
 
‘Ik had genoeg Tegoed staan om hem te kunnen kopen met een flink voordeel. Dus waarom zou ik hem niet in de Privileges-shop halen? Ik hoefde maar een klein bedrag bij te leggen’, vertelt Maria. Ze kon namelijk 404,90 euro van de totaalprijs voldoen met haar PrijsVoordeel en hoefde slechts de resterende 28,60 euro te betalen.
 
De 55-jarige Maria woont in het Limburgse Nederweert en werkt in de keuken van een ziekenhuis. Daarnaast runt ze samen met haar man Hans een cateringbedrijf. Een goede smartphone is dus cruciaal voor haar. ‘Het is voor het eerst dat ik een wat duurdere telefoon koop’, aldus Maria. ‘Het besturingssysteem van Samsung is gelukkig hetzelfde als dat van mijn vorige telefoon, dus ik kon alles makkelijk overzetten.’
 
Maria werd bijna acht jaar geleden door een kennis lid gemaakt van Privileges. ‘Ik wilde eens kijken hoe het werkt’, zegt ze. Ze had snel in de gaten dat het voordeel dat ze kon behalen heel aantrekkelijk was. Het duurde dan ook niet lang voordat Maria haar man eveneens lid maakte. ‘Ik zei op een gegeven moment tegen hem: “Je kunt zulke leuke dingen doen, jij wordt ook lid!’”


Prijsvoordeel

Samsung Galaxy A52 5G 128 GB (zwart) 426,00
Verzendkosten 7,50
Totaal 433,50
Gebruik van tegoed 404,90
Gekocht voor 28,60