Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Sandra Hoes

‘Ik ben verknocht aan de iPad’

Sandra Hoes gebruikte tot voor kort haar tien jaar oude iPad. ‘Ja, ik ben zuinig op mijn spullen’, zeg ze met een lach. ‘Maar hij werd supertraag en haalde op een gegeven moment de laatste updates niet meer binnen.’ Het werd dus echt tijd voor een nieuwe iPad. Sandra vond een geschikte in de webshop van Privileges en betaalde daar slechts 70,85 euro voor.
 
De inwoonster van Alkmaar betaalde zo weinig voor de Apple tablet omdat ze het grootste gedeelte van de totaalprijs van 536,50 euro kon voldoen met haar PrijsVoordeel Tegoed van 465,65 euro. ‘Mijn man zei: “Ik zie een mooie iPad bij Privileges. Je hebt nog centjes staan, daarvan kun je die makkelijk kopen”’, vertelt Sandra. Zodoende is ze nu in het bezit van de schitterende en razendsnelle iPad 2021.
 
‘Ik ben verknocht aan de iPad’, vervolgt de 61-jarige Sandra. ‘En aan mijn iPhone. Ik ben een echte fan van Apple. Ik vind Apple-producten heel intuïtief en makkelijk te bedienen, zeker in vergelijking met apparaten die draaien op Android. Ik check mijn mailaccounts en deel documenten op de iPad. Voor vermaak gebruik ik hem om spelletjes te spelen en te FaceTimen.’
 
Sandra werkt in het onderwijs en is ruim vier jaar lid van Privileges. Ze werd destijds aangemeld door haar man Tom, die al negen jaar de vruchten plukt van het lidmaatschap. Het echtpaar is er dik tevreden over. ‘Het mijnen op de Veilingen en het kopen in de winkel gaat altijd prima. Ik heb geen enkele kritiek op de service van Privileges’, besluit Sandra.


Prijsvoordeel

Apple iPad 2021 10,2 inch 64 GB (grijs) 529,00
Verzendkosten 7,50
Totaal 536,50
Gebruik van tegoed 465,65
Gekocht voor 70,85