Privileges lidmaatschap: zo werkt het

Als lid van Privileges heb je ieder jaar recht om een Veilingaankoop te doen. Zo’n aankoop levert honderden euro’s voordeel op. Elk jaar kun je de allerbeste producten van A-merken als Puzzel  & Win prijs winnen ook als je al in een eerder jaar meerdere prijzen gewonnen hebt. Bovendien kun je als lid elk jaar gratis PrijsVoordeel mijnen en met je PrijsVoordeel Tegoed de allerbeste  games en producten van A-Merken voor weinig of niets kopen.

Leuker en lucratiever dan loterijen
Weet je dat het gemiddelde voordeel (korting) op een Veilingaankoop op MijnPrivileges.nl in oktober € 633 was? Iedere dag zijn er geweldige producten en arrangementen met honderden euro’s voordeel te koop op 24 A-Merken- en Evenementen & Leisure Veilingen of je profiteert van de 12 Lastenverlichting Veilingen om je vaste lasten als huur, energie, zorgpremies of kinderopvang met honderden euro’s per jaar te verlagen.

Privileges leden voelen zich dan ook winnaar als ze anderen het nakijken geven door een Veilingaankoop met honderden euro's voordeel. Dat blijkt uit de enthousiaste verhalen van leden onder "Kopers vertellen het" op de Veilingen. Daarentegen kunnen deelnemers aan loterijen er niet voor kiezen om een aantrekkelijke geldprijs te winnen en moeten ze het doen met feel good troostprijzen zoals stroopwafels, soep of een boek naar keuze.

Door de Contributie Korting Veilingen betaalde een nieuw lid in oktober voor het eerste lidmaatschapsjaar gemiddeld € 35,47 in plaats van € 165. Zolang je onafgebroken lid blijft, betaal je ieder jaar daarna slechts € 110.

De beste games en producten van A-merken kopen voor weinig of niets met PrijsVoordeel Tegoed
Naast ieder jaar het recht op een Veilingaankoop heb je als Privileges lid ook het recht om elk jaar gratis PrijsVoordeel te mijnen. Met je gratis gemijnd PrijsVoordeel koop je de beste games en producten van A-merken voor weinig of niets. Producten van A-merken en games worden alleen op MijnPrivileges.nl aangeboden als zij van onafhankelijke experts, gebruikers of kijkers een score van ‘goed’ of hoger hebben gekregen.

Voor elk nieuw lid dat je aanmeldt ontvang je € 75 PrijsVoordeel Tegoed. Meld je 10 nieuwe leden aan dan ontvang je naast € 750 PrijsVoordeel Tegoed bovendien een extra deelname aan de A-Merken-, Evenementen & Leisure- en Lastenverlichting Veilingen.

Puzzel & Win
Als Privileges lid kun je ieder jaar  meerdere keren de allerbeste producten van A-merken winnen met Puzzel & Win. Zelfs indien je in een eerder jaar al één of meerdere producten met Puzzel & Win gewonnen hebt. Puzzel & Win prijzen zoals een Nikon systeemcamera, een De'Longhi volautomatische espressomachine of een Samsung Ultra HD-tv zijn op zich al de moeite waard om lid te worden.

Enthousiaste verhalen van honderden leden spreken voor zich
Over het winnen van hun Puzzel & Win prijzen lees je onder “Bekijk de prijswinnaars”, terwijl je over het kopen van een Veilingaankoop met honderden euro’s voordeel leest onder “Kopers vertellen het”. En onder “Hoe werd het verdiend en besteed” en “Wat werd ermee gekocht en waarom” vertellen leden hoe zij met gratis PrijsVoordeel Tegoed weinig of niets voor games en producten van A-merken betaalden.