Je persoonlijke gegevens

Bijv. 0612345678
* Verplichte velden

Toelichting

Registreren voor Login & Win is gratis. Ook aan deelnemen en winnen is geen enkele verplichting tot een andere transactie of overeenkomst verbonden.
 
Een gewonnen product wordt binnen 48 uur bij je persoonlijk bezorgd. Om er zeker van te zijn dat je dit product in ontvangst neemt, checken wij bij aflevering de persoonlijke gegevens die je bij registratie hebt verstrekt. Dit om oneigenlijk gebruik van MijnPrivileges.nl en je persoonlijke gegevens door anderen te voorkomen. Al je gegevens dienen naar waarheid ingevuld te worden. 

Je juiste e-mailadres is belangrijk, want op dit e-mailadres wordt het winnen van een product bevestigd.

Registreren voor Login & Win en deelnemen eraan staat open voor natuurlijke personen van 18 jaar en ouder die woonachtig zijn in Nederland. Registreren met een bedrijfsnaam is niet mogelijk. Je persoonlijke gegevens worden door ons beschermd zoals de wet bescherming persoonsgegevens voorschrijft. Je persoonlijke gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en communicatie met jou en worden niet aan derden verstrekt. 

Door op 'Verder' te klikken, ga je naar de volgende pagina om je ingevoerde gegevens te controleren en je registratie af te ronden.