Evenementen

Les Misérables


  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Boeken
  • Laat je meeslepen door de hartstochtelijke, hartverwarmende, maar vooral ook bemoedigende musical Les Misérables! Met dit arrangement ga je niet alleen naar de langstlopende musical aller tijden, het levensverhaal van Jean Valjean wordt opgevoerd in het prachtige Sondheim Theatre in Londen, dé musicalstad van Europa. Bovendien is alles voor je geregeld: twee vliegtickets naar het bruisende Londen, Premium Stalls tickets, een chauffeur van en naar het vliegveld, een overnachting in het wereldberoemde The Waldorf Hilton hotel, zelfs diner en ontbijt zijn inbegrepen. Kortom: jij en je reisgenoot gaan in alle luxe naar deze absolute klassieker.

    Je musicalreis naar Londen is compleet verzorgd. Je vertrekt in de ochtend al bijtijds naar Londen zodat je genoeg tijd hebt om de stad te ontdekken. Bij aankomst staat er een auto met chauffeur voor je klaar. De chauffeur brengt je naar het Waldorf Hilton hotel, één van de mooiste hotels in Londen, waar je een nacht verblijft. Voorafgaand aan de voorstelling geniet je van een speciaal driegangendiner met bijpassende wijn in de Homage Grand Salon, het prestigieuze restaurant van het Waldorf Hilton. Kroonluchters, lederen bankstellen, elegante pilaren; dompel jezelf onder in de sfeer van weleer en geniet van de heerlijke smaakcombinaties. Na het diner wandel je op je gemak naar het nabijgelegen Sondheim Theatre. Het hotel en het bijbehorende restaurant bevinden zich op nog geen tien minuten lopen. 

    Felbegeerde zitplaatsen 
    Je hebt twee felbegeerde centre stalls zitplaatsen voor Les Misérables. Vanaf deze plaatsen heb je een geweldig zicht op het podium. Het wordt een onvergetelijke voorstelling. Les Misérables, de langstlopende musical aller tijden, is inmiddels gezien door meer dan 65 miljoen mensen en heeft nog niets aan populariteit ingeboet. De show, gebaseerd op de gelijknamige roman van Victor Hugo, vertelt het verhaal van Jean Valjean, een man die negentien jaar gevangen zat voor het stelen van brood. Verbitterd door het harde leven in de cel moet hij nu als voortvluchtige de draad van zijn nieuwe, vrije leven zien op te pakken. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want hij wordt op de hielen gezeten door Javert, een sluwe en doortastende politie-inspecteur. Wat volgt is een meeslepend verhaal vol drama, romantiek en prachtige muziek.
     
    Ontdek Londen
    Nieuwsgierig naar het Londense avond- en nachtleven? Het publiek dat na afloop van een musical de theaters in West End verlaat, loopt vaak direct door naar de bars en clubs in uitgaanswijk Soho. Niet alleen vind je hier op elke hoek wel een pub, op alle dagen van de week is het er in een van de vele clubs tot in de vroege uurtjes feest. Je ontvangt een Visitor Oyster Card waarmee je gratis met het openbaar vervoer kunt reizen. Zo kun je tijdens de twee dagen Londen naar hartelust rondreizen en de stad ontdekken. Bezoek bekende attracties, ga lekker shoppen in Carnaby Street, maak een wandeling door het legendarische Hyde Park of pak de metro naar Notting Hill om gezellig rond te neuzen op de beroemde rommelmarkt in Portobello Road. In Londen is altijd wat te beleven!

    Bijzondere verblijfplaats
    The Waldorf Hilton bevindt zich in het hart van The West End, de wereldberoemde theaterwijk van Londen. Dit luxe hotel heeft een rijke geschiedenis van langer dan een eeuw. Het hotel werd recentelijk gerenoveerd en ligt centraal in de buurt van de theaters en verschillende metrostations. Je Queen Hilton Deluxe kamer is, de naam zegt het al, luxe en stijlvol ingericht. De koele, kalme tonen zorgen voor een perfecte omgeving om helemaal in tot rust te komen. De marmeren badkamer heeft een regendouche, luxe toiletartikelen en een wastafel van Edwardiaans chroom. Het hotel beschikt verder over uitgebreide fitnessvoorzieningen en een indoor zwembad waar je gebruik van kunt maken. Het continentale ontbijtbuffet is inbegrepen in het arrangement. Na je verblijf word je door een chauffeur weer netjes afgezet op het vliegveld, vanwaar je terugvliegt naar Schiphol.