Evenementen

Wicked


  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Boeken
  • Londen is de ultieme theaterstad, en de musical Wicked is één van de meest succesvolle shows die vandaag de dag in Londen te zien is. Al veertien jaar is deze topmusical, gebaseerd op The Wizard of Oz, zes avonden in de week te zien in het beroemde Apollo Victoria Theatre. Je kunt als lid van Privileges op een unieke manier genieten van Wicked met dit arrangement. Je vliegt naar Londen, verblijft in vijfsterrenhotel het Waldorf Hilton en de beste plaatsen in de zaal zijn voor je gereserveerd!

    Je musicalreis naar Londen is compleet verzorgd. Je vertrekt in de ochtend al op tijd naar Londen zodat je genoeg tijd hebt om ook de stad te ontdekken. Wanneer je in Londen aankomt, staat er een auto met chauffeur op je te wachten. Je chauffeur brengt je naar het Waldorf Hilton hotel, één van de mooiste hotels in Londen, waar je de nacht gaat doorbrengen in een riante Queen Deluxe Room. Voorafgaand aan de voorstelling geniet je in alle luxe van een speciaal driegangendiner inclusief een fles wijn in de Homage Grand Salon, het prestigieuze restaurant van het Waldorf Hilton. Kroonluchters, lederen bankstellen, elegante pilaren; dompel jezelf onder in de sfeer van weleer en laat je verrassen door de meest verfijnde gerechten. Na het diner neem je de metro naar het Apollo Victoria Theatre. De rit duurt ongeveer twintig minuten. 
     
    Sprookjesachtige musical
    In het Apollo Victoria Theatre zijn twee Premium Stalls zitplaatsen voor je gereserveerd die perfect zicht op het podium bieden. Zo kun je het spektakel van Wicked optimaal beleven. De voorstelling wordt al sinds 2006 opgevoerd in dit theater, een absoluut record waar geen andere musical in Londen aan kan tippen. Voorlopig is dat succes nog niet ten einde. Wicked biedt een verrassend en volwassen perspectief op het wereldberoemde kinderverhaal The Wizard of Oz, bekend van de filmklassieker met Judy Garland. Het laat zien hoe de hoofdpersoon, de heks Elphaba, de slechterik van het verhaal werd, terwijl andere personages als de ‘goede heks’ Galinda en de Wizard evenmin brandschoon zijn. Het levert een sprookjesachtige, overweldigende voorstelling op, vol razend populaire nummers als Dancing Through Life, No Good Deed, Defying Gravity en The Wizard And I, die op het podium prachtig tot leven worden gebracht.
     
    Ontdek Londen
    Nieuwsgierig naar het Londense avond- en nachtleven? Het publiek dat na afloop van een musical de theaters verlaat, zoekt vaak de bars en clubs op in uitgaanswijk Soho. Niet alleen vind je hier op elke hoek wel een pub, op alle dagen van de week is het er in een van de vele clubs tot in de vroege uurtjes feest. Je ontvangt een Visitor Oyster Card waarmee je gratis met het openbaar vervoer kunt reizen. Zo kun je tijdens de twee dagen Londen naar hartelust rondreizen en de stad ontdekken. Bezoek bekende attracties, maak een wandeling over Carnaby Street of ga juist lekker shoppen. In Londen is altijd wat te beleven!
     
    Bijzondere verblijfplaats
    Je verblijft in het vijfsterren The Waldorf Hilton. Dit luxe hotel, dat een rijke geschiedenis van ruim een eeuw kent, staat in het beroemde West End van Londen. Het hotel werd onlangs gerenoveerd en ligt centraal in de buurt van de theaters en verschillende metrostations, omringd door karakteristieke architectuur. Je Queen Hilton Deluxe kamer is, de naam zegt het al, luxe en stijlvol ingericht. De koele, kalme tonen zorgen voor een perfecte omgeving om helemaal in tot rust te komen. Je marmeren badkamer heeft een regendouche, luxe toiletartikelen en een wastafel van Edwardiaans chroom. Het hotel beschikt verder over uitgebreide fitnessvoorzieningen en een indoor zwembad waarvan je gebruik van kunt maken. Het continentale ontbijtbuffet is inbegrepen bij het arrangement. Na je verblijf word je door een chauffeur weer netjes afgezet op het vliegveld, vanwaar je terugvliegt naar Schiphol.