Evenementen

ATP World Tour Finals


  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Traditiegetrouw strijden in november de acht beste mannelijke tennissers tegen elkaar in de ATP World Tour Finals. Het is de kers op de taart van het tennisseizoen, want alleen de echte tenniskanonnen weten zich voor dit beslissende toernooi te kwalificeren. De bloedstollend spannende apotheose vindt plaats op zondag 17 november in de O2 Arena in Londen. Met dit volledig verzorgde driedaagse tennisarrangement ben je samen met je reisgenoot als VIP aanwezig tijdens de finaledag in het enkel- en dubbelspel. Je beleeft dit belangrijke evenement vanaf uitstekende zitplaatsen. Privileges heeft tevens een kamer voor je gereserveerd in het wereldberoemde The Waldorf Hilton. Zo maak je er meteen een fantastisch weekend Londen van!
     
    Alleen de acht beste tennissers uit het enkelspel en koppels uit het dubbelspel mogen deelnemen. Het toernooi staat dan ook bekend als het officieuze wereldkampioenschap tennis. Het is misschien wel één van de laatste kansen om de grootheden Roger Federer, Rafael Nadal en Novak Djokovic tegen elkaar in actie te zien. Dit trio is aan een goed seizoen bezig. Toch maken ook anderen kans op de titel. Dat bewees de 21-jarige Duitser Alexander Zverev. Hij nam vorig jaar de beker mee naar huis. Privileges heeft een spectaculair tennisarrangement voor je samengesteld zodat je het live kunt meemaken! Niet alleen ben je als VIP aanwezig bij de enkelpartij, je krijgt ook VIP-kaarten voor de spectaculaire dubbelfinale en logeert in het chique The Waldorf Hilton. 
     
    Ontdek Londen
    Je driedaags tennisavontuur begint zaterdagmorgen 16 november, als je vanaf Schiphol naar Londen vliegt. Een chauffeur wacht je daar op het vliegveld op om je met je reisgenoot naar The Waldorf Hilton Hotel in het centrum van de stad te brengen, één van de mooiste en bekendste hotels van Londen. Je overnacht hier in een Twin Guest Room die van alle gemakken is voorzien. Zodra je bent ingecheckt heb je de hele dag voor jezelf. Ontdek Londen met de Visitor Oyster Card, waarmee je gratis met het openbaar vervoer kunt reizen, of kijk waar je voeten je heen voeren. Bezoek bekende attracties als Big Ben of Westminster Abbey, maak een wandeling over Carnaby Street, ga lekker shoppen in Oxford Street of duik één van de vele pubs in. Een aanrader is The Shard, met 310 meter het hoogste gebouw van West-Europa. Geniet van een panoramisch uitzicht van 360 graden en neem het prachtige Londen in je op. 
     
    Uitstekende zitplaatsen
    Op zondag is het Match Day! Na een uitgebreid ontbijt heb je ruim de tijd om naar de O2 Arena af te reizen, waar je als heuse VIP volledig in de watten wordt gelegd. In de Match Lounge kun je wat eten en drinken, alvorens je gaat genieten van de dubbelfinale bij de heren. Na die wedstrijd ben je wederom van harte welkom in de Lounge. Aan het begin van de avond is het tijd voor het hoogtepunt van de dag: de finale van de twee beste tennissers van dat moment. Vanaf je fantastische zitplaatsen in de Lower Bowl heb je perfect zicht op de spelers. Al heel wat beroemdheden hebben de afgelopen jaren vanaf deze zitplaatsen genoten van de wedstrijd. Wie weet zit je naast een wereldberoemde voetballer of acteur. Als de strijd om de titel beslecht is, reis je met het OV terug naar het hotel waar je kunt genieten van een welverdiende nachtrust. 
     
    Sightseeing 
    Na een heerlijk ontbijt heb je op deze laatste dag wederom de tijd voor sightseeing. In Covent Garden, op loopafstand van het hotel, is altijd wat leuks te doen. Of bekijk om 11.30 uur de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace. Ook de levendige Greenwich Market is een absolute belevenis. Aan het eind van de middag staat er bij het hotel een chauffeur klaar om je naar het vliegveld te brengen. Als je in de avond op Schiphol landt, ben je verzekerd van een koffer vol prachtige herinneringen!