Evenementen

Rolex Paris Masters


  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Met Privileges zit je altijd vooraan bij de beste tenniswedstrijden! Zo kun je als VIP aanwezig zijn bij de halve finales tijdens het prestigieuze Rolex Paris Masters toernooi in Parijs. Ook dit jaar worden de legendes Roger Federer, Rafael Nadal en Novak Djokovic verwacht in de Franse hoofdstad voor één van de spannendste hardcourtcompetities van het jaar. Met dit driedaagse arrangement ben je op zaterdag 2 november getuige van tennis op wereldniveau in de imposante AccorHotels Arena. Privileges heeft tevens voor twee nachten een kamer voor je gereserveerd in het luxe, centraal gelegen vijfsterrenhotel Champs Élysées Plaza. Zo maak je er meteen een fantastisch weekend Parijs van. Jeu, set et match!
     
    Op vrijdag 1 november reis je op eigen gelegenheid af naar de Franse hoofdstad. Nadat je bent ingecheckt bij Hotel Champs Élysées Plaza heb je de gehele middag en avond de tijd om Parijs te ontdekken. Dankzij de Paris Visite-kaarten, die bij het arrangement zijn inbegrepen, is het openbaar vervoer het gehele weekend gratis. Bewonder de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe, de bekendste symbolen van de stad. Flaneer over de aangrenzende Champs Élysées en vergaap je aan de etalages van beroemde modehuizen als Chanel, Dior en Louis Vuitton. Of bezoek één van de vele prachtige musea, zoals het Palais de la Découverte, het Grand Palais en het Louvre. Ook in de avond is het goed toeven in Parijs. Geniet van een heerlijke Plat du Jour in een van de vele gezellige bistro’s of duik een bar à vin in voor zo’n verrukkelijk Frans wijntje. 
     
    Gezaghebbende titel
    Na een uitgebreid ontbijt ben je op zaterdag 2 november getuige van tennis op wereldniveau in de indrukwekkende AccorHotels Arena. Via de speciale VIP-toegang betreed je het complex. Je beschikt over Tribune des Loges-zitplaatsen, zodat je optimaal geniet van de halve finales en de ambiance in de arena. Vorig jaar verraste Karen Khachanov vriend en vijand door de finale te winnen van Novak Djokovic, die het toernooi al vier keer op zijn naam had geschreven. Weet hij opnieuw voor een sensatie te zorgen? Of lukt het de oude garde om orde op zaken te stellen? Je ziet de toppers in levende lijve in actie. Tussen de eerste en tweede halve finale ben je welkom in de Master Club. Daar wacht een overheerlijke lunch op je, inclusief drankjes. 
     
    Parc de Bercy
    Als er na de halve finales nog tijd over is, is het aan te raden een wandeling te maken door het schitterende Parc de Bercy, dat naast de arena ligt. Hier kun je genieten van de prachtige tuinen, sculpturen en vijvers. Tevens is er een verbindingsbrug tussen Parc de Bercy en Bibliothèque Nationale, de nationale bibliotheek van Frankrijk en één van de bekendste bibliotheken ter wereld. Fris je na alle spanning en sensatie nog even lekker op in het hotel en laat je in de avond opnieuw verrassen door de verfijnde Franse keuken! Wat dacht je bijvoorbeeld van een dinercruise op de Seine? Bekijk Parijs vanaf het water terwijl je geniet van een heerlijk diner.
     
    De pareltjes van Parijs
    Op zondagochtend check je na een uitgebreid ontbijt uit. Wil je nog meer genieten van de Lichtstad? Laat je bagage achter bij de receptie en duik de stad nog even in. Sluit je weekend af met een Hop On Hop Off-bustour of haal je winkelhart op in bekende warenhuizen als Lafayette, Au Printemps en Le Bon Marché. Eigenlijk kun je de zoetste metropool van de wereld niet verlaten zonder een bezoek te hebben gebracht aan een patisserie. Bijvoorbeeld die van Pierre Hermé, wereldberoemd om zijn verrukkelijke macarons. Eén ding is zeker: op weg naar huis kijk je terug op een geweldig tennisweekend in het prachtige Parijs!