Evenementen

Roland Garros


  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Rafael Nadal is de absolute grootmeester op gravel. De Spanjaard schreef vorig jaar geschiedenis door het Roland Garros tennistoernooi voor de twaalfde keer te winnen. Ook dit jaar geldt hij als de grote favoriet voor de titel. Maar de concurrentie ligt op de loer. Weet Dominic Thiem, die de afgelopen twee jaar van Nadal verloor in de finale, dit keer wel de hoofdprijs te pakken? Je kunt het live meemaken! Met Privileges zie je samen met je reisgenoot de wereldtop in actie tijdens de twee halve finales bij de heren. We hebben VIP-kaarten voor je bemachtigd, die garant staan voor uitstekende zitplaatsen bij dit grandslamtoernooi. Daarnaast logeer je twee nachten in vijfsterrenhotel Banke, waar je iedere ochtend geniet van een heerlijk ontbijt, en bovendien heb je volop de tijd om Parijs te ontdekken.

    Op donderdag 1 oktober reis je op eigen gelegenheid naar de Franse hoofdstad. Als je met de auto gaat, regelt Privileges voor drie dagen een parkeerplaats in een parkeergarage nabij Hotel Banke. Nadat je bent ingecheckt in het centraal gelegen vijfsterrenhotel, waar een Superior kamer voor je is gereserveerd, heb je de gehele middag en avond de tijd om Parijs te verkennen. Bezoek bijvoorbeeld de Arc de Triomphe en flaneer over de aangrenzende Champs Elysées, waar je je kunt vergapen aan de etalages van beroemde modehuizen als Chanel, Dior en Louis Vuitton. Iets verderop vind je de drie mooiste musea van de stad: het Palais de la Découverte, het Grand Palais en het Louvre. Geniet in de avond van een heerlijke Plat du Jour in één van de vele gezellige bistro’s.

    Halve finales heren
    Op vrijdag is het tijd voor het hoogtepunt! Met dit bijzondere arrangement maak je de halve finales van de heren op Roland Garros van dichtbij mee. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 2 oktober. Omdat je op donderdag al in Parijs bent gearriveerd, kun je in de ochtend in alle rust van je ontbijt genieten voordat je afreist naar Stade Roland Garros. Bij het arrangement is een OV-kaart inbegrepen waarmee je drie dagen lang gratis gebruik kunt maken van het openbaar vervoer. 

    VIP-behandeling
    Vanaf de categorie 1 zitplaatsen achter de baseline hoef je niets van de wedstrijden te missen. Je ziet van dichtbij hoe de toppers verwikkeld raken in spannende rally’s. Het Court Philippe-Chatrier stadion is bovendien gerenoveerd en voorzien van een uitschuifbaar dak. Even bijkomen van alle spanning en sensatie op het gravel? Voor en na de wedstrijden kun je onbeperkt gebruik maken van de open bar in de speciale VIP-lounge. Deze ruimte bevindt zich op 250 meter afstand van het stadion. Na het eerste duel word je bovendien getrakteerd op een uitgebreide cocktaillunch.

    Twaalf titels
    De gravelspecialist Nadal is ook dit jaar de absolute topfavoriet in Parijs. Hij won het toernooi al twaalf keer, en dat is nog nooit iemand gelukt. Concurrentie kan hij dit jaar verwachten van de finalist van de afgelopen twee jaar, Dominic Thiem, en de talentvolle Alexander Zverev en Stefanos Tsitsipás. En wat te denken van Novak Djokovic, de huidige nummer één van de wereld? Hij wist het toernooi vier jaar geleden te winnen. Met Privileges zie je de beste tennissers van de wereld aan het werk. Omdat je met dit arrangement bij beide halve finales aanwezig bent, weet je zeker dat je twee topwedstrijden voorgeschoteld krijgt. 

    Eiffeltoren en Montparnasse
    Na een uitgebreid ontbijt heb je op zaterdag nog de tijd om Parijs in te gaan. Je kunt de wereldberoemde Eiffeltoren beklimmen, kijken hoe de restauratie van de Notre-Dame vordert, of een bezoek brengen aan de wijk Montparnasse in het centrum van de stad. Hier bevindt zich de op één na hoogste wolkenkrabber van Frankrijk, de Tour Montparnasse, vanwaar je een mooi uitzicht over Parijs hebt. Een wandeling door Jardin du Luxembourg mag ook zeker niet ontbreken. In dit stadspark bevinden zich meer dan honderd standbeelden. Als je vervolgens weer naar huis rijdt, kijk je gegarandeerd terug op een onvergetelijk tennisweekend in de prachtige lichtstad!