Lastenverlichting

 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Kabelmaatschappijen bieden totaalpakketten aan voor vaste telefonie, internet en televisie. Iedere maand een vaste kostenpost in de meeste huishoudens. Als je deze Lastenverlichting mijnt, betaalt Privileges jou een bijdrage in deze kosten. Zonder daarbij onderscheid te maken in de producten die je afneemt bij je provider.

  Aan je abonnement verandert helemaal niets. Je behoudt de provider waar je zelf voor gekozen hebt en dus ook de kwaliteit en service zoals je die gewend bent. Je telefoonnummer, internetverbinding en het televisie-aanbod blijven ongewijzigd. Wat wel verandert is dat je geld gaat besparen. Als je ons vertelt wat je per maand betaalt, dan ontvang je in minimaal 20 maandelijkse termijnen een bedrag van Privileges op de bankrekening. Net zo lang tot de totale waarde van € 1.800 van deze Lastenverlichting is bereikt.

  Basiskosten
  De bijdrage geldt voor de basiskosten van elk denkbaar pakket dat je bij één leverancier kunt samenstellen met de drie componenten internet, telefonie en televisie. Wellicht is dit dé gelegenheid om van het geld dat je bespaart er tijdelijk een extra zender bij te nemen. Of misschien heb je het oog wel laten vallen op een tweede televisie. Hoe je het geld dat je bespaart besteedt is natuurlijk helemaal aan jou.

  Maandelijkse bijdrage
  De totale waarde van de Lastenverlichting Alles-in-één wordt in maandelijkse termijnen uitbetaald. De hoogte van het bedrag dat je per maand van ons ontvangt, is afhankelijk van het bedrag dat je per maand kwijt bent aan vaste telefonie, internet en televisie. Het maximale bedrag per maand is € 90 gedurende 20 maanden. Zijn je werkelijke kosten lager dan € 90 per maand, dan ontvang je het werkelijke bedrag gedurende een langere periode. Zo heb je extra lang plezier van deze Lastenverlichting.