Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Onder de woonverzekering valt de opstal-, glas-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. Besparen op een van deze verzekeringen is niet verstandig. Daarmee doe je jezelf in geval van schade tekort. Met de Lastenverlichting Woonverzekering is je huis goed verzekerd en bespaar je toch op de premie. Privileges neemt deze vaste last graag van je over zodat je maandelijks geld overhoudt voor leukere zaken.

    Brand- en waterschade, inbraak, blikseminslag, stormschade, een kapotte ruit. Met een aantal goede woonverzekeringen ben je verzekerd tegen allerlei onheil. Of je kiest voor de basisdekking of voor de uitgebreide dekking, een hoog eigen risico of juist een lager eigen risico bepaalt de hoogte van de premie van je verzekering. Je kunt het zo goedkoop of zo duur maken als je zelf wil om je huis en inboedel goed te verzekeren. Met deze Lastenverlichting hoef je daarop niet te bezuinigen. Voor Privileges doet dit alles namelijk niet ter zake. Je ontvangt van ons maandelijks een vast bedrag, verspreid over een looptijd van minimaal 22 maanden, als bijdrage in de kosten.

    Niet overstappen
    Je hoeft niet over te stappen naar een andere verzekeraar en voor je administratie verandert er niets. Je houdt dezelfde polisvoorwaarden, service en kwaliteit. De looptijd is afhankelijk van het bedrag dat je maandelijks betaalt voor je woonverzekeringen. De totale waarde van deze Lastenverlichting Woonverzekering bedraagt € 2.200. Als de premie voor je woonverzekeringen € 100 of meer bedraagt, dan ontvang je van ons gedurende 22 maanden € 100 per maand. Betaal je per maand minder dan € 100 voor je woonverzekering, dan ontvang je een bedrag dat gelijk is aan je premie. Net zo lang totdat de totale waarde van je gemijnde Lastenverlichting Woonverzekering is bereikt. Zo heb je er dus nog langer plezier van.