Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In december bedroeg de gemiddelde inleg op de Lastenverlichting Veilingen € 1.707, wat resulteerde in een winst van € 513. Dankzij de uitbetaling van deze inleg en winst binnen 19 maanden, konden leden van Privileges in december een rendement van gemiddeld 37% realiseren bij een aankoop op de Lastenverlichting Veilingen. Dit is meer dan 15 keer de spaarrente in Nederland, die gemiddeld 2,4% bedraagt. Zelfs bij een winst van € 400 zou het rendement 10 keer hoger zijn dan de spaarrente. Waar anders dan op de Lastenverlichting Veilingen kun je met absolute zekerheid een rendement van 30% of meer behalen?!

    Goede kinderopvang is duur en betekent voor veel gezinnen maandelijks een flinke aanslag op het budget. Zeker wanneer er meerdere kinderen naar het kinderdagverblijf, een gastoudergezin of de buitenschoolse opvang gaan. Met de Lastenverlichting Kinderopvang geeft Privileges je financiële ruimte door je een bijdrage in de betaling van de kosten van kinderopvang te geven.
     
    Met de Lastenverlichting Kinderopvang ontvang je 26 maanden lang elke maand € 110, die je kunt gebruiken als mindering op de kosten van je kinderopvang. Aangezien Privileges aan jou de Lastenverlichting uitbetaalt, bepaal je zelf wat je met de maandelijkse betaling doet. Besteed je het aan de goede zorg van je kinderen, of spaar je het op om ze te trakteren op bijvoorbeeld een plezierige dag in een attractiepark?