Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In december was de gemiddelde inleg op de Lastenverlichting Veilingen € 1.707, en daarmee werd een winst behaald van € 513. Door de uitbetaling van deze inleg en winst binnen 19 maanden, konden Privileges leden in december dan ook met een aankoop een rendement van gemiddeld 37% met een aankoop op de Lastenverlichting Veilingen realiseren. Dat is meer dan 15 keer de gemiddelde spaarrente in Nederland van 2,4%. Zelfs met een winst van € 400 zou het rendement 10 keer meer zijn dan de spaarrente. Waar anders dan op de Lastenverlichting Veilingen kun je met absolute zekerheid een rendement behalen van 30% of meer?!

    Afvalstoffenheffing, waterschapsbelasting, rioolheffing en onroerendezaakbelastingen (OZB): de jaarlijkse lokale belastingen zijn voor veel mensen een flinke kostenpost. Met de Lastenverlichting Lokale belastingen ontvang je 22 maanden lang op je rekening een maandelijks bedrag van € 100, dat je kunt gebruiken als bijdrage aan de betaling van deze belastingen.

    De maandelijkse betaling door Privileges vindt aan jou plaats. Je bepaalt dan ook zelf wat je met deze betalingen doet: als bijdrage aan de betaling van lokale belastingen, of besteed je het aan leuke dingen, zoals uitjes en lekker uit eten?