Leisure

Luxe wellnessarrangement


  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Boeken
  • Dit geweldige wellnessweekend van Privileges voelt als een korte vakantie. Met dit arrangement kom je helemaal tot rust met je reispartner. Je verblijft twee nachten in het wereldberoemde Château St. Gerlach, waar je volledig in de watten wordt gelegd. In de beeldschone omgeving van Zuid-Limburg ervaar je op dit landgoed twee dagen lang alle luxe van het wellnesscenter, inclusief overnachtingen en heerlijke diners.

    Het landgoed van St. Gerlach ligt bij het Zuid-Limburgse dorpje Houthem en staat bekend als één van de mooiste plekjes van Nederland. Het uitgebreide complex bevat meerdere rijksmonumenten, waaronder een kasteel en een prachtige kloosterkerk. De geschiedenis van het landgoed St. Gerlach gaat terug tot het jaar 1201. Begonnen als klooster heeft het gebouw en het omliggende terrein enkele roerige tijden gekend: zo is het tot tweemaal toe afgebrand tijdens de jaren van de godsdienstoorlogen. Van 1995 tot 1997 is het landgoed volledig gerestaureerd. De gebouwen zijn omgetoverd tot een luxe vijfsterrenhotel met 58 kamers, twee restaurants, een spa, een zwembad en een park. Het château heeft sindsdien vele bekende gasten ontvangen, waaronder de Amerikaanse president George W. Bush, landgenoot Bruce Springsteen en de leden van de legendarische Britse band The Rolling Stones.

    Verwennerij op hoog niveau
    St. Gerlach is een unieke plek om even te ontsnappen aan de hectiek van alledag. Gelegen in het natuurgebied Ingendael in het schitterende Geuldal, straalt alleen de omgeving al pure rust uit. In deze ontspannen setting word je verwend op hoog niveau. Je overnacht twee nachten in een Senior Suite. Deze ruim ingerichte kamer beschikt over airconditioning, een televisie, draadloos internet, een badkamer met bad en een haardroger. Om de dag goed te beginnen staat er iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar.

    Heerlijk dineren
    Na je aankomst word je verwacht in het op het landgoed gelegen S.P.A. & Wellness. Hier krijgen jullie allebei een uitgebreide lichaamsmassage van veertig minuten. Als je helemaal ontspannen bent, kun je gaan genieten van een heerlijk viergangendiner in Bistrot de Liège. Executive chef-kok Otto Nijenhuis staat aan het hoofd van de keuken en verrast je met Frans georiënteerde gerechten. Dat doet hij ook de tweede avond als je gaat genieten van een zalig en uitgebreid zevengangendiner in restaurant St. Gerlach.

    Pure ontspanning 
    De volgende ochtend begin je met naar het uitgebreide ontbijtbuffet. Vervolgens staat in de spa voor deze dag een ontspannen Spa Deluxe arrangement op het programma. Met je partner word je volledig in de watten gelegd en tussendoor krijg je een gezonde fruitsalade. Om nog verder te relaxen kun je zo lang als je wilt gebruik maken van het Romeinse zwembad, de sauna en het Turkse stoombad. Als de dag voorbij is ben je helemaal tot rust gekomen.

    Machtig Maastricht
    Naast alle behandelingen heb je ook tijd genoeg om de schitterende omgeving te ontdekken. In het natuurgebied rond het château kun je heerlijk wandelen. Bij de receptie liggen verschillende wandelroutes voor je klaar. Indien gewenst kun je gratis gebruikmaken van de transferservice, in een luxe auto naar Valkenburg en Maastricht. Deze Limburgse steden staat bekend om hun gezelligheid en schoonheid. Je kunt er lekker winkelen, iets cultureels doen of een terrasje pakken. Om je wellnessweekend na de laatste nacht in je luxe hotelkamer goed af te sluiten, staat er in de ochtend weer een uitgebreid ontbijtbuffet klaar zodat je heerlijk voldaan naar huis gaat.