Leisure

Weelde aan het strand


  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Boeken
  • Culinaire verwennerij, uitgestrekte zandstranden en prachtige duinpartijen, de meest koninklijke stad van Nederland om de hoek plus een heerlijk verblijf in een prachtig boetiekhotel aan zee. Laat je met dit bijzondere uitwaai-arrangement drie dagen lang volledig in de watten leggen in de chique badplaats Noordwijk. Je verblijft twee nachten in het stijlvolle Vesper Hotel, gaat dineren in een toprestaurant van je eigen keuze en hebt alle tijd om onze prachtige kust te ontdekken. Op en top genieten dus!

    Tijdens dit heerlijke weekend aan de kust is Vesper Hotel je uitvalsbasis. De perfecte ligging, een klasse-restaurant, prachtig ingerichte kamers en een uiterst vriendelijke staf; dat is het beeldschone boetiekhotel in een notendop. Je Deluxe Balcony Room met zeezicht is voorzien van vintage design meubilair, een luxe badkamer en een comfortabel kingsize bed. Ook word je op de eerste avond meteen culinair verwend met een viergangendiner in het hotel. De tweede avond staat er een heerlijk zomers diner bij een uitstekend restaurant naar eigen keuze op het programma. ’s Ochtends begin je de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet.

    Loungen aan het strand
    Bij aankomst in Noordwijk kun je na het inchecken op je gemak de omgeving verkennen. Bij het arrangement zijn twee fietsen inbegrepen waarmee je prachtige tochten door de duinen kunt maken. Maak een pitstop bij één van de strandtenten en geniet van een verfrissend drankje. Je kunt er ook een shopuitje van maken. Winkelhart Zeezijde ligt op nog geen half uur fietsen van Noordwijk op een unieke locatie, ingeklemd tussen de Katwijkse duinen en de zee. Of je laat de fietsen gewoon lekker bij het hotel staan. Met het strand voor de deur heeft een mens soms eigenlijk niet zo veel nodig om volop te kunnen genieten.

    Diner aan zee
    Bij genieten hoort natuurlijk ook lekker eten. Op de eerste avond hoef je daar het hotel niet eens voor uit. Begin de avond in de gezellige lobby met een gezellig drankje. Geniet daarna van een culinair viergangendiner in het stijlvolle restaurant met uitzicht op zee. Seizoensgebonden, dagvers en lokaal zijn de sleutelwoorden. Met mooi weer kun je uiteraard ook op het terras dineren. Stel je eens voor: terwijl je geniet van een heerlijk diner zie je de zon langzaam in de zee zakken en op de achtergrond hoor je het geluid van de branding. Dé ultieme minivakantie in eigen land. En dit is pas de eerste avond!
     
    Zomers dineren
    Ook de tweede dag van het verblijf kun je afsluiten met een diner in zomerse sferen. En deze keer heb je vrije keuze uit twee restaurants. Je kunt kiezen voor restaurant Bries, vlak aan het strand, waar een smaakvol diner bestaande uit verse en verfijnde gerechten wordt geserveerd. Maar je kunt ook een tweede bezoek brengen aan het restaurant van Vesper Hotel, waar je de eerste avond ook hebt gedineerd.
     
    Een ultiem weekend weg
    Na de tweede overnachting in je prachtige kamer start ook de zondag in stijl met wederom een uitgebreid ontbijtbuffet. Maak een laatste strandwandeling of geniet nog even van de spa-faciliteiten. Azzurro Wellness bevindt zich op loopafstand van het hotel. Hier kun je gratis gebruik maken van het binnenzwembad, de fitnessfaciliteiten, de Turkse stoomruimte en de bubbelbaden. Of misschien wil je de rust van de kust verruilen voor onze hofstad Den Haag. Naast het Binnenhof, Paleis Noordeinde en het Vredespaleis vind je hier boetiekjes, cafés, galerieën, musea en nog heel veel meer. Kortom: dit arrangement heeft alle ingrediënten voor een ultiem weekend weg!