Leisure

Middellandse Zee Cruise


  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Programma
  • Boeken
  • Maak met het vijfsterren cruiseschip MSC Seaview in acht dagen een nautische ereronde langs de kust van Spanje, Frankrijk en Italië. Dit immense varende resort herbergt onder meer drie verschillende zwembaden, veel moderne attracties, theaters, een nachtclub, meerdere specialiteitenrestaurants en een groot wellness-aanbod. Je doorkruist de azuurblauwe mediterrane wateren in alle luxe en comfort, verkent beeldschone steden en geniet actief of juist uitermate ontspannen van alle faciliteiten aan boord.

    Aan boord gaat een wereld voor je open. Je kunt je hart ophalen op het gebied van wellness, sport, culinair genot en nog veel meer. Het heerlijke van een cruise is dat je geheel ontzorgd en in alle luxe van de ene prachtige plaats naar de andere wordt vervoerd. Je verblijft tijdens deze cruise in een buitenhut voor twee personen met een balkon en uitzicht op zee. Het schip vaart ‘s nachts, dus als je de volgende ochtend wakker wordt en je privébalkon oploopt om de frisse zeelucht op te snuiven, legt de kapitein alweer aan in een andere stad.

    Prachtige havensteden
    Je reis begint met een vlucht van Amsterdam naar Barcelona, de vertrekhaven. Met een shuttle-bus word je van het vliegveld naar de haven gebracht. De MSC Seaview vaart aan het eind van de middag richting Ajaccio, de schilderachtige hoofdstad van het Franse eiland Corsica. Vervolgens worden de Italiaanse steden Genua, La Spezia en Civitavecchia (Rome) aangedaan, waar je het echte Italiaanse leven en de cultuur ten voeten uit kunt ervaren. De MSC Seaview vaart daarna verder naar Cannes, de mondaine badplaats aan de Franse Côte d’Azur. De voorlaatste aanleghaven is het veelzijdige Palma de Mallorca op het Spaanse eiland Mallorca. Van hieruit keert het schip in de avonduren terug naar het beginpunt Barcelona. Met de aankomst van het schip om 09.00 uur in Barcelona is de cirkel weer rond. Hier stap je in de loop van de ochtend van boord voor de transfer richting de luchthaven. 

    Ultramodern cruiseschip
    De MSC Seaview is een bijzonder schip dat helemaal van deze tijd is. Dat zie je aan het moderne design en aan de talloze activiteiten die aan boord worden aangeboden. Met een lengte van 323 meter, 19 dekken en een capaciteit van 5.179 passagiers en 1.413 crewleden is de Seaview het boegbeeld van het moderne cruisen; jong en oud hebben het naar hun zin op dit immense schip met vele vernieuwende attracties en faciliteiten. Ontplooi bijvoorbeeld je talenten tijdens dans- en muzieklessen, volg een fotografieworkshop of neem deel aan een wijnproeverij. Geniet van de ondergaande zon tijdens een yogales op het buitendek, duik de sportschool in voor een stevig potje krachttraining of laat je in de watten leggen in de spa. Maar waar je ook voor kiest, je kunt er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

    Adembenemend uitzicht
    Het opvallendste element van de Seaview is de 360 graden promenade die dankzij al het glas een adembenemend uitzicht op zee biedt. Droom weg met een heerlijke cocktail op één van de vele terrassen of bij één van de drie zwembaden, en geniet van een verrukkelijk diner in de openlucht. Zin om een strike te scoren? Dat kan op de eerste volledige bowlingbaan op zee. Geen strike- maar een thrillseeker? Naast een gigantisch waterpark met vijf glijbanen vind je op de Seaview een 130 meter lange tokkelbaan. Zoef vanaf grote hoogte aan een lijntje door de lucht. Prachtige vergezichten en een flinke dosis adrenaline maken het plaatje compleet. Het is zomaar een greep uit het bijzondere aanbod van de attracties aan boord van de MSC Seaview. 

    Ontbijt, lunch én diner
    Voordat je op ontdekkingstocht gaat in één van de zeven havensteden die het schip aandoet, word je ieder ochtend getrakteerd op een fantastisch ontbijt dat zijn weerga niet kent. Net als de lunch en het diner is dit bij de prijs inbegrepen. In de avond kunnen liefhebbers van fine dining met bijpassende wijnen hun hart ophalen. Waar gaat je voorkeur naar uit? Dineer je in één van de elegante hoofdrestaurants of reserveer je liever een tafel in een specialiteitenrestaurant? Of je nu verrukkelijk teppanyaki of sushi wilt eten, snakt naar heerlijke steak of voor een culinair viergangendiner wilt gaan, er is voor elk wat wils. 

    Entertainment 
    Dat geldt eveneens voor het entertainment-aanbod aan boord. Er is keuze te over. Geniet van een musical in Broadway-stijl in het Odeon Theater. Je geluk beproef je in het casino. Ontspannen doe je in de 5D bioscoop. Als je een avondje wilt lachen kun je terecht in de Comedy Club. Maak je er liever zelf een show van? Dan ben je van harte welkom in de Karaoke Bar, waar je je zangkunsten voor de medepassagiers kunt demonstreren, en in de Galaxy, waar je tot in de kleine uurtjes kunt dansen. 

    Balkon met zeezicht 
    Zo heeft de MSC Seaview meer dan genoeg te bieden om je van ’s ochtends vroeg tot laat op de avond aangenaam bezig te houden. Maar misschien wil je je soms ook even onttrekken aan al dat spektakel. Kom heerlijk tot rust in je buitenhut met balkon. Geniet van het fantastische uitzicht op de Middellandse Zee en de prachtige havensteden. Nip aan een wijntje en aanschouw al het moois dat aan je voorbijtrekt. Ook op dat ogenblik ervaar je het ultieme cruise-gevoel. Magisch!