Leisure

Middellandse Zee cruise


  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Programma
  • Boeken
  • Vaar met de MSC Musica in acht dagen langs de prachtige kusten van Italië, Griekenland en Montenegro. Cruise comfortabel van de ene naar de andere stad en leer de mooiste havenplaatsen van Zuid-Europa kennen, gelegen aan het oostelijk deel van de warme Middellandse Zee. Geniet ondertussen samen met je reispartner van alle fijne faciliteiten die het luxe schip te bieden heeft. Dit wordt een cruisereis om nooit meer te vergeten!

    Je reis begint met de vlucht van Amsterdam naar Venetië. Vanaf het vliegveld word je met een privé-transfer naar het schip gebracht. Vanuit de haven van Venetië vertrek je via het Italiaanse Brindisi, waar de stranden nog niet zijn ontdekt door het massa-toerisme, naar het Griekse Katakolon, vanwaar je het historische Olympia kan bezoeken.

    Schilderachtig
    Daarna vaart de MSC Musica naar het schilderachtige eiland Santorini. Pireaus, de havenstad vlakbij Athene, is de volgende aanmeerplaats, gevolgd door het groene eiland Corfu. Vervolgens cruise je via het prachtige, middeleeuwse Kotor in Montenegro weer terug naar het romantische Venetië. Het schip doet maar liefst zeven schitterende havensteden aan. Geniet van al het fraais dat deze bijzondere plekken te bieden hebben, inclusief dat heerlijke mediterrane klimaat.

    Verfijning en elegantie
    Tussendoor ontspan je op de MSC Musica. Dit 294 meter lange drijvende resort met ruim 1.000 crew leden telt dertien dekken en kan 2.550 passagiers vervoeren. Het schip is gedoopt door de beroemde Italiaanse actrice Sophia Loren. De MSC Musica straalt Italiaanse verfijning en elegantie uit. Zo toont de centrale lounge een waterval van maar liefst drie niveaus hoog. Ook is er een piano die boven een kristallen vloer zweeft.

    Ultieme vakantiebeleving
    Het schip heeft alles aan boord voor de ultieme vakantiebeleving. Neem een duik in één van de twee zwembaden en ontspan met een verfrissend drankje in de zon op een luxe ligbed. Shoppen doe je in de taxfree shop of een keur aan andere winkels. Er is tevens een prachtige schoonheidssalon aan boord, waar je van top tot teen kunt genieten van een Thalassobehandeling.

    Sportief
    In het fitnesscentrum kun je verscheidene lessen volgen, waaronder aerobics en yoga. Daarna kun je heerlijk relaxen in de sauna, jacuzzi of het Turks stoombad. Lekker sportief bezig zijn kan ook. Je kan gaan minigolfen of maak gebruik van het sportgedeelte op dek 16, waar je kan tennissen, basketballen, voetballen en volleyballen. Je kunt je conditie ook op peil houden door te gaan joggen op een speciale, 240 meter lange hardloopbaan.

    Entertainment
    Als je zin hebt in een avondje entertainment kun je in het Teatro La Scala en de bioscoop van verschillende voorstellingen, live shows en films genieten. Waag je liever een gokje? Ga dan naar het Sanremo casino.Hier kun je met spelletjes als blackjack, craps en roulette proberen wat extra vakantiegeld te winnen. Natuurlijk zijn er diverse bars en lounges aan boord waar je voor een drankje terecht kunt. Drink een cocktail in de Diamond Bar of ga lekker dansen in de Q32 nachtclub. Aan boord van de Musica verveel je je geen moment!

    Geniet van lekker eten
    Voordat je de stad waar het schip aanmeert gaat verkennen, word je iedere ochtend getrakteerd op een fantastisch ontbijt. Behalve het ontbijt zijn ook de lunch en het diner bij de prijs inbegrepen. Elke avond dineer je in één van de drie hoofdrestaurants. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in één van de specialiteitenrestaurants te gaan dineren.

    Specialiteiten
    Zo serveert het à la carte restaurant Il Giardino de meest uiteenlopende Italiaanse gerechten, heerlijke malse steaks en verschillende visgerechten. Ga je liever voor de Aziatische keuken, dan kan je terecht bij restaurant Kaito Sushi Bar, dat is geopend voor de lunch en het diner. Voor een diner met een Franse twist is restaurant Belle Époque een uitstekende keuze. Bij Gli Archi Cafetaria kunt u ontbijt en lunch nuttigen, die u zelf kunt samenstellen.
     
    Buitenhut met balkon en zeezicht
    Op het schip is ontzettend veel te beleven, maar misschien wil je je soms ook even onttrekken aan al dat spektakel. Kom heerlijk tot rust in je buitenhut met balkon. Je hut is voorzien van een badkamer met douche en toilet. De hut beschikt tevens over airconditioning, interactieve televisie, een minibar, een kluis en radio. Geniet vanaf je balkon van het fantastische uitzicht op de Middellandse Zee en de prachtige havensteden die het schip aandoet. Nip aan een drankje en aanschouw al het moois dat aan je voorbijtrekt.