Abonnement Korting Veilingen: zo werkt het

Op de Abonnement Korting Veilingen zie je voortdurend anderen abonnee worden na het mijnen van een hoge korting per maand. Bepaal je ook zelf hoeveel minder je per maand betaalt in vergelijking met je huidige abonnement door een hoge korting te mijnen?
 
Doordat je drie keer kunt deelnemen aan de Abonnement Korting Veilingen, weet je zeker dat je weinig per maand voor je Privileges Mobiel Abonnement zult betalen. Zelfs nadat je jezelf hebt aangemeld voor een abonnement met een hoge korting per maand, kun je alsnog zonder opgave van reden binnen veertien dagen na aanmelding dit abonnement annuleren.
 
Om met de hoogst mogelijke korting per maand 12 maanden lang zo weinig mogelijk voor je Privileges Mobiel abonnement te betalen, ga je als volgt te werk. 

  1. Kies de korting per maand die je wilt hebben en klik op MIJN. Daarmee is deze korting nog niet van jou.
  2. Nadat je op Mijn hebt geklikt, ga je automatisch naar de pagina waar je je gemijnde korting per maand ziet staan. Door op “Abonnement samenstellen” te klikken ga je akkoord met de Voorwaarden Abonnement Korting Veilingen, is de gemijnde korting per maand van jou en ga je naar het aanmeldformulier. 
  3. Zodra je op het aanmeldformulier komt, maak je gebruik van één van je drie deelnames aan de Abonnement Korting Veilingen. De gemijnde korting per maand vervalt en de gebruikte deelname wordt beëindigd, indien je jezelf niet middels het geopende aanmeldformulier aanmeldt voor een Privileges Mobiel Abonnement.
  4. Nadat je in het aanmeldformulier zowel je data als bellen/SMS-bundel gekozen hebt, zie je in ‘Mijn selectie’ de kosten per maand van je abonnement, je Abonnement Korting per maand voor 12 maanden en de kosten per maand van je abonnement na verrekening van je korting.
  5. Voor het voltooien van je aanmelding voor een Privileges Mobiel abonnement volg je vervolgens de aanwijzingen van het aanmeldformulier. 
Door je aan te melden voor een Privileges Mobiel abonnement met gebruik van de Abonnement Korting Veilingen maak je kans om een geweldig product naar keuze te winnen. Van elke 300 nieuwe abonnees wint er één een zelfgekozen product. Tijdens je aanmelding kies je het product dat je wilt winnen.
 
Veel succes!