A-Merken Veilingen

Wat maakt de A-Merken Veilingen uniek? Op deze Veilingen vind je een selectie van uitsluitend de allerbeste producten die van onafhankelijke experts of gebruikers tenminste een score van ‘goed’ of hoger hebben gekregen, en de allernieuwste spraakmakende producten van A-merken. Deze begeerlijke producten worden op de A-Merken Veilingen met honderden euro’s voordeel gekocht. Hoe populairder een product, des te vaker het terugkomt op deze Veilingen. De belangrijkste vraag is: hoe lang denk je te kunnen wachten met mijnen?

Wat wordt er geveild?
Uitsluitend begeerlijke producten komen op de A-Merken Veilingen, zoals spiegelreflexcamera’s van Canon en Nikon, tablets en smartphones van Apple en Samsung, keukenmachines van Kenwood en Magimix en koffiemachines van De’Longhi en Jura. Al deze producten zijn door onafhankelijke gebruikers tenminste als ‘goed’ of hoger beoordeeld. Alleen voor de allernieuwste spraakmakende producten van A-merken zonder gebruikersscore wordt een uitzondering gemaakt. Deze komen met de markering ‘Hot & New’ op de A-Merken Veilingen. Zo kunnen ook de allernieuwste producten, waarvoor je in de winkel het volle pond betaalt zonder enige korting, tegen ongelooflijk lage prijzen op de A-Merken Veilingen bemachtigd worden.

Kopen onder de laagste prijs in de markt 
De startprijs van elk product op de A-Merken Veilingen is de marktconforme prijs die je voor het product zou moeten betalen. De prijs van het product daalt vervolgens met vijf cent per minuut, oftewel 72 euro per 24 uur. Kopen op de A-Merken Veilingen is dan ook kopen voor een prijs die je zelf bepaalt, zodat je de zekerheid hebt dat je de laagste prijs in de markt betaalt.