Evenementen & Leisure Veilingen

De Evenementen & Leisure Veilingen maken het onbereikbare bereikbaar met toparrangementen voor fantastische bestemmingen en de populairste evenementen in binnen- en buitenland voor uitzonderlijk lage prijzen. Van de meest luxe leisure-arrangementen tot de populairste en beste evenementen op het gebied van sport, cultuur en entertainment.

Kwaliteit en luxe van de buitencategorie
Wellness, cruises, stedentrips, culinair genieten: de Evenementen & Leisure Veilingen openen voor jou deuren die voor anderen gesloten blijven. Het aanbod is luxueus en van het hoogste niveau. Zo dineer je met de culinaire arrangementen in restaurants met drie Michelinsterren en overnacht je daar ook. Met de stedentrips verblijf je in hotels van absolute wereldklasse, zoals het Adlon Kempinski in Berlijn of Aldrovandi Villa Borghese in Rome. Voor evenementen regelt MijnPrivileges.nl alles tot in de puntjes voor je: toegangskaarten die vaak overal al uitverkocht zijn, de beste plaatsen, overnachting(en), de vlucht heen en terug als je naar het buitenland gaat en allerlei bijzondere extra’s, zoals een luxe diner vooraf, speciaal vervoer of toegang tot de VIP-lounge. Alle arrangementen en kaarten worden van erkende en gerenommeerde marktpartijen betrokken.

De keuze en boeking van je arrangement
Bij ieder arrangement vind je een uitgebreide beschrijving, alle specificaties en het programma. Onder de tab ‘Boeken’ vind je belangrijke informatie over hoe je van het arrangement gebruik kunt maken en de exacte data waarop het beschikbaar is. Zodra je het arrangement van je keuze hebt gemijnd, nemen wij, op werkdagen, binnen 48 uur contact met je op om de details te bespreken, zodat wij het arrangement kunnen boeken en reserveren. Binnen drie dagen dien je kopieën op te sturen van de geldige paspoorten van jezelf en je reisgeno(o)t(en).

Wie neem je mee?
De arrangementen zijn voor twee of meer personen, zoals aangegeven bij het arrangement, en je kunt meenemen wie je wilt. Ga je met je partner, vriend, vriendin, familie of vrienden? De keuze is aan jou, zolang iedereen in je gezelschap beschikt over een Nederlands paspoort of identiteitskaart, geldig tot en met de dag van thuiskomst.