Games

In Games op MijnPrivileges.nl vind je alles wat je nodig hebt voor vele uren gamevermaak, voor alle populaire platforms en in alle genres. Je vindt er natuurlijk de beste en nieuwste games, van spannende first-person shooters en opwindende racegames tot breinbrekers en gezellige spelletjes voor de hele familie. Daarnaast zijn consoles en hun accessoires verkrijgbaar. En door een console met speciaal geselecteerde games aan te schaffen, heb je in één keer alles in huis voor een ultieme game-ervaring.

Alleen de beste games
Zoals je van MijnPrivileges.nl gewend bent, geldt ook voor de games in het assortiment dat alleen de beste kwaliteit goed genoeg is. Elke game is voorzien van een expertScore. Deze scores zijn afkomstig van experts van de gerenommeerde website Gamer.nl. Alleen games met een minimale expertScore van 70 worden op MijnPrivileges.nl in het assortiment opgenomen. Ook hoog beoordeelde klassieke games van maximaal vijf jaar oud vind je op MijnPrivileges.nl. Zo kun je gamereeksen compleet maken en ben je altijd voorzien van de beste games. 

Hot & New
Elke week wordt het assortiment games van MijnPrivileges.nl aangevuld. Games die iedereen wil hebben, maar die nog maar net zijn gelanceerd, zijn nog niet voorzien van een expertScore. Toch willen wij je de kans geven deze games al te kopen. Deze spellen bieden wij aan onder de titel Hot & New.

Verschillende platformen
Geen twee gamers zijn hetzelfde. Daarom vind je in het assortiment van MijnPrivileges.nl alle populaire gamesystemen van dit moment, van consoles als de Xbox Series en de PlayStation 5 tot de draagbare Nintendo Switch. Voor elk platform heeft MijnPrivileges.nl een groot aanbod aan spellen onverdeeld in vijf genres: racen, familie, actie, sport en avontuur. Daarnaast vind je bij elk platform ook een tabblad met hardware. Computers en hun accessoires vind je in het assortiment van Winkelen.

Uitgebreide game-informatie
Alle games op MijnPrivileges.nl zijn voorzien van een PEGI (Pan European Game Information) leeftijdsclassificatie, zodat je meteen ziet vanaf welke leeftijd een game geschikt is. Ook voor het laatste nieuws en informatie over recent uitgebrachte of verwachte games kun je op MijnPrivileges.nl terecht. De meeste games zijn bovendien voorzien van een trailer en screenshots zodat je een voorproefje kunt krijgen van de game waar je in geïnteresseerd bent. Met zoveel kleurrijke trailers van bijzondere games is alleen al rondkijken in het assortiment een speciale ervaring. Laat je verrassen door het aanbod. Zo wordt het nog gemakkelijker om een weloverwogen keuze te maken.