Lastenverlichting Veilingen

Door een winst van ruim € 500 op een aankoop, wordt door Privileges leden een rendement behaald van meer dan 30% op de Lastenverlichting Veilingen. Dat is meer dan 12 keer de gemiddelde spaarrente van 2,4% in Nederland. Bovendien kun je rekenen op dit hoge rendement, omdat de maandelijkse uitbetalingen van zowel de inleg als de winst van tevoren vastliggen. Waar kan met absolute zekerheid een rendement van meer dan 30% behaald worden anders dan op de Lastenverlichting Veilingen?!

De maandelijkse uitbetaling van een Lastenverlichting vindt plaats op de eerste werkdag van de maand.  Het is aan jou om te bepalen wat je met de maandelijkse uitbetalingen doet. Of je ervoor kiest om een vaste last, zoals lokale belastingen, energie of zorgverzekering te verminderen, of het liever besteedt aan bijvoorbeeld een weekendje weg, de keuze is aan jou.

Als Privileges lid kun je in ieder lidmaatschapsjaar een aankoop doen op de Lastenverlichting Veilingen. Zelfs indien maandelijkse uitbetalingen nog plaatsvinden van een Lastenverlichting aankoop, die je in het voorgaande lidmaatschapsjaar hebt gedaan.