Leden werven leden

Een Privileges lid ontvangt ieder jaar een deelname aan de PrijsVoordeel Veilingen. Door gebruik te maken van deze deelname en een bedrag te mijnen op de PrijsVoordeel Veilingen wordt het bedrag dat op dat moment op de teller staat aan het PrijsVoordeel Tegoed van het Privileges lid toegevoegd. Door een nieuw lid aan te melden ontvangt een Privileges lid € 80 extra PrijsVoordeel Tegoed. Voor elke tien aangemelde nieuwe leden ontvangt een Privileges lid naast de tien maal € 80 PrijsVoordeel Tegoed bovendien een extra Veilingdeelname voor de overige 36 Veilingen. Deze extra deelname is geldig zo lang het Privileges lid onafgebroken lid van Privileges is. Het extra PrijsVoordeel Tegoed voor tien nieuwe leden en een extra Veilingdeelname aan de overige Veilingen kan tot wel € 1.300 aan voordeel opleveren.

Voor ieder nieuw lid dat je aanmeldt krijg je als Privileges lid € 80 PrijsVoordeel Tegoed. Dit Tegoed kun je gebruiken om Games en producten van A-merken te kopen.

Extra Veilingaankoop door tien nieuwe leden
Voor iedere tien nieuwe leden die via jou lid worden van Privileges ontvang je, naast het extra PrijsVoordeel Tegoed, ook een extra Veilingdeelname voor de overige 36 Veilingen.

Met deze extra Veilingdeelname, die geldig blijft zo lang je lid bent, kun je een aankoop doen op de Evenementen & Leisure, A-Merken of Lastenverlichting Veilingen. Het gemiddelde voordeel op een aankoop op deze Veilingen was € 442 in april.

Nieuw lid aanmelden is eenvoudig
Klik op de knop ‘Leden werven Leden’ bovenaan de pagina en voer de gegevens van het nieuwe lid in. Namens jou zullen wij deze persoon via e-mail uitnodigen om lid te worden van Privileges. Je hoeft slechts de persoonlijke gegevens van deze persoon in te voeren op het uitnodigingsformulier, nadat je voorafgaand toestemming hebt gekregen voor de invoering van de persoonlijke gegevens.

Zodra het nieuwe lid op je uitnodiging is ingegaan en Privileges lid is geworden, ontvang je jouw extra PrijsVoordeel Tegoed van € 80. En bij elk tiende door jou aangemelde lid ontvang je bovendien als bonus een extra deelname voor de overige 36 Veilingen.