Wie zijn wij?

Privileges is een Nederlands bedrijf dat bestaat sinds 1995. Centraal in de activiteiten van Privileges staan het Privileges lidmaatschap, het Privileges Mobiel abonnement en de website MijnPrivileges.nl. Al hetgeen het lidmaatschap en het abonnement te bieden hebben is te vinden op MijnPrivileges.nl. Je hoeft geen Privileges lid te zijn om een Privileges Mobiel abonnee te worden en het omgekeerde geldt eveneens.

Zelf bepaal je met de Abonnement Korting Veilingen hoe weinig je per maand voor een Privileges Mobiel abonnement betaalt ongeacht de data- en bellen/SMS-bundels die je kiest. Bovendien kun je met de Privileges Mobiel App ervoor zorgen dat je altijd de beste data- en bellen/SMS-bundelcombinatie hebt en onnodige buitenbundel kosten voorkomt. Hierdoor biedt Privileges Mobiel je de mogelijkheid om zo voordelig mogelijk van een mobiel abonnement te profiteren.

Met name door de Veilingen en Puzzel & Win biedt het Privileges Lidmaatschap een unieke, spannende en lucratieve ervaring aan Privileges leden. Ieder jaar opnieuw kan een Privileges lid een Veilingaankoop doen met honderden euro’s voordeel op de A-Merken-, Evenementen & Leisure- en Lastenverlichting Veilingen, gratis PrijsVoordeel mijnen en daarmee de allerbeste games en producten van A-merken voor weinig of niets kopen en meerdere Puzzel & Win prijzen winnen.