Puzzel & Win

Elke dag kunnen acht fantastische prijzen met Puzzel & Win op MijnPrivileges.nl gewonnen worden. Deze prijzen zijn begeerlijke producten die elk honderden euro’s waard zijn. Om mee te dingen naar een prijs dient een vraag beantwoord of een puzzel opgelost te worden. Iedere 24 uur kan één antwoord op de Puzzel & Win pagina van het product ingevoerd worden. Ieder goed antwoord levert één deelname aan de trekking voor een Puzzel & Win prijs op.

Een Privileges lid kan ieder jaar meerdere Puzzel & Win prijzen winnen, zelfs indien het Privileges lid in een eerder jaar al één of meerdere Puzzel & Win prijzen gewonnen heeft.

Gelijktijdig deelnemen aan alle prijzen
Puzzel & Win op MijnPrivileges.nl is geheel gratis. Je treft onder ‘Puzzel & Win’ een overzicht aan van de prijzen die op dat moment te winnen zijn. Je kunt gelijktijdig meedingen naar alle lopende prijzen. Gedurende de looptijd van een prijs kun je iedere 24 uur één antwoord invoeren op de vraag of de puzzel die op de Puzzel & Win pagina van deze prijs staat. Ieder goed antwoord levert één deelname op aan de trekking voor de Puzzel & Win prijs. Iedere week worden uit de goede antwoorden van de dan lopende prijzen twee winnaars getrokken. Een winnaar krijgt persoonlijk bericht en de prijs wordt vervolgens binnen 48 uur door onze chauffeur bezorgd.