Winkelen

In het Winkelen assortiment van MijnPrivileges.nl vind je een zeer gevarieerd aanbod van producten van uitsluitend de beste kwaliteit. Er zijn natuurlijk wel meer aanbieders die dat beweren. Op MijnPrivileges.nl is het een zekerheid, want onze producten moeten voldoen aan harde, objectieve eisen. Uitsluitend producten met een hoge gebruikerScore zijn goed genoeg voor Privileges leden. En als je iets bestelt, reken je snel en veilig af met iDEAL.

De gebruikerScore

Wij bieden een product alleen aan op MijnPrivileges.nl als het van minimaal drie onafhankelijke gebruikers een gebruikerScore van ‘goed’ of hoger krijgt. De gebruikerScore geeft de productwaarderingen van duizenden onafhankelijke gebruikers weer in een rapportcijfer van 0 tot 100 (uitstekend). Alleen producten met een gebruikerScore van minimaal 70 (goed) worden in het assortiment op MijnPrivileges.nl opgenomen. De kopers van een product worden ervaringsdeskundigen, die door dagelijks gebruik de voor- en nadelen ervan grondig kennen. Hun oordeel is dus van grote waarde voor je. Zij helpen je ook om meer plezier te hebben van je aankoop, bijvoorbeeld met tips voor bepaalde mogelijkheden of het onderhoud van producten.

Hot & New
Soms verschijnt er een product op de markt dat zo vernieuwend en bijzonder is, dat het meteen aanslaat en iedereen erover praat. Zulke producten bieden wij aan op MijnPrivileges.nl onder de titel Hot & New. Deze nieuwkomers op de markt zijn echter nog niet vaak genoeg beoordeeld om tot representatieve gebruikerScores te komen, waardoor ze nog niet in aanmerking zouden komen voor MijnPrivileges.nl. Wij vinden het zonde om je in zo'n geval te laten wachten en daarom bieden wij Hot & New producten direct aan op MijnPrivileges.nl.