Winkelen

Alleen begeerlijke producten van de allerbeste en iconische merken, die van veel onafhankelijke gebruikers een score van ‘goed’ of hoger hebben gekregen, komen in aanmerking voor het Winkelen assortiment. Het is daardoor een selectief aanbod van uitsluitend het beste in de markt. Voor weinig of niets koop je als Privileges lid zo’n product met PrijsVoordeel, dat je gratis hebt verkregen op de PrijsVoordeel Veilingen.

Uitsluitend de allerbeste producten
Zo tref je in het Winkelen assortiment onder meer aan barbecues van Big Green Egg en The Bastard, combisets van Makita en Milwaukee, crèmes voor dames van Clarins, Estée Lauder en La Mer, crèmes voor heren van Biotherm, Clinique en Shiseido, keukenmixers van Kenwood en KitchenAid, laptops en tablets van Apple en Microsoft, parfums voor dames van Chanel, Gucci en Lancôme, parfums voor heren van Armani en Hugo Boss, steelstofzuigers van Dyson en Philips, smartphones van Apple en Samsung, smart-tv’s van LG en Samsung, systeemcamera’s van Canon en Nikon en volautomatische koffiemachines van De’Longhi en Siemens.
 
Kopen voor weinig of niets met PrijsVoordeel Tegoed
Elk lidmaatschapsjaar kun je gratis PrijsVoordeel mijnen op de PrijsVoordeel Veilingen. Je PrijsVoordeel Tegoed blijft geldig zolang je onafgebroken lid bent en kunt het dus opsparen. Voor weinig of niets koop je daarmee één of meerdere producten tegelijk uit het Winkelen assortiment. Bovendien zorgt Privileges ervoor dat de prijzen van het Winkelen assortiment de laagste in de markt zijn, zodat je zeker weet dat je van je PrijsVoordeel Tegoed niet meer hoeft te gebruiken dan nodig is.