Winkelen

In het Winkelen assortiment van MijnPrivileges.nl vind je een zeer gevarieerd aanbod van producten van uitsluitend de beste kwaliteit. Er zijn natuurlijk wel meer aanbieders die dat beweren. Op MijnPrivileges.nl is het een zekerheid, want onze producten moeten voldoen aan harde, objectieve eisen. Uitsluitend producten met een hoge expertScore of gebruikerScore zijn goed genoeg voor Privileges leden. En als je iets bestelt, reken je snel en veilig af met iDEAL.

Uitsluitend bewezen kwaliteit
Wij bieden een product alleen aan op MijnPrivileges.nl als het van minimaal drie onafhankelijke experts of gebruikers een expertScore of gebruikerScore van ‘goed’ of hoger krijgt. De expertScores en gebruikerScores zijn, met uitzondering van Games, afkomstig van alaTest. Deze gezaghebbende organisatie verzamelt internationaal productwaarderingen en testresultaten van professionele experts en beoordelingen van gebruikers. Ook de positie van het product in zijn categorie op de lijst ‘Meest Verkocht in Nederland’ van marktonderzoeksbureau GfK wordt in de selectieprocedure meegenomen.

De expertScore
De expertScore bij producten toont het gemiddelde rapportcijfer van internationale, onafhankelijke experts op een schaal van 0 tot 100 (uitstekend). Een product moet een expertScore van minimaal 60 (goed) hebben om in het assortiment van MijnPrivileges.nl te komen. Wil je weten waarom een product een bepaalde score heeft gekregen? Klik dan op de tab ‘Expert reviews’ onder de productbeschrijving en bekijk de samenvattingen van de beoordelingen waarop de expertScore gebaseerd is. Je kunt ook doorklikken naar de volledige recensie om zelf te lezen wat de expert over het product te melden heeft.

De gebruikerScore
De gebruikerScore geeft de productwaarderingen van duizenden onafhankelijke gebruikers weer in een rapportcijfer van 0 tot 100 (uitstekend). Alleen producten met een gebruikerScore van minimaal 70 (goed) worden in het assortiment op MijnPrivileges.nl opgenomen. De kopers van een product worden ervaringsdeskundigen, die door dagelijks gebruik de voor- en nadelen ervan grondig kennen. Hun oordeel is dus van grote waarde voor je. Zij helpen je ook om meer plezier te hebben van je aankoop, bijvoorbeeld met tips voor bepaalde mogelijkheden of het onderhoud van producten.

Hot & New
Soms verschijnt er een product op de markt dat zo vernieuwend en bijzonder is, dat het meteen aanslaat en iedereen erover praat. Zulke producten bieden wij aan op MijnPrivileges.nl onder de titel Hot & New. Deze nieuwkomers op de markt zijn echter nog niet vaak genoeg beoordeeld om tot representatieve expert- en gebruikerScores te komen, waardoor ze nog niet in aanmerking zouden komen voor MijnPrivileges.nl. Wij vinden het zonde om je in zo'n geval te laten wachten en daarom bieden wij Hot & New producten direct aan op MijnPrivileges.nl.