Apple smartphone - iPhone 11 64 GB (zwart)


  • Omschrijving
  • Specificaties
  • De iPhone 11 is de opvolger van de iPhone XR; een smartphone met een luxe uitstraling die helemaal voldoet aan de hoge eisen van deze tijd. Het 6,1 inch (15,5 cm) Liquid Retina lcd-scherm ontgrendel je via Face ID. De snelheid van de chip is sterk verbeterd. De smartphone heeft 2 camera’s aan de achterzijde, één van deze camera’s beschikt over een ultragroothoeklens voor het maken van panoramafoto’s. Het toestel weegt 194 gram en beschikt over 64 GB aan geheugen.

    6,1 inch touchscreen
    De behuizing is van aluminium en de achterkant van glimmend glas, bijna geen randen en een notch bovenin zorgt voor een luxe uitstraling. De iPhone 11 heeft een 6,1 inch (15,5 cm) Liquid Retina lcd-touchscreen. Je ontgrendelt het toestel via gezichtsherkenning. Met de zogeheten Face ID maakt de frontcamera een 3D-scan van je gezicht. Dit kan zelfs in het donker met behulp van de geïntegreerde infraroodsensor. Een nieuwe bril of baardgroei vormen geen beletsel, want ook dan ziet het toestel nog steeds dat jij het bent.

    Dual camerasysteem
    De smartphone beschikt over een dual camerasysteem; zowel aan de voor- als de achterzijde heeft hij een 12 megapixel-camera. De camera aan de achterzijde heeft een ultragroothoeklens, waarmee je grote gebouwen en weidse panorama’s perfect kunt vastleggen. Filmen doe je in 4K-resolutie, in Full HD met 60 frames per seconde of in slow-motion. Beide camera’s zijn voorzien van verbeterde diepteregeling en bokeh-effect, voor optimale verhoudingen tussen de scherpte, diepte en achtergrond. In de nachtmodus maak je mooiere foto’s met weinig licht. Met de frontcamera maak je nu ook een slow-motionselfie, ook wel een slofie genoemd.

    Slimme en krachtige chip
    De smartphone is uitgerust met de A13 Bionic-chip, een slimme en krachtige smartphone-chip die zeer energiezuinig is en niet aan rekenkracht heeft ingeleverd. Zo zorgt hij voor uitmuntende grafische resultaten, zonder dat het stroomgebruik omhoog schiet, waardoor je het toestel ook veel minder snel weer hoeft op te laden. Het werkgeheugen bedraagt 4 GB. Je bent met de iPhone 11 verzekerd van constante snelheid tijdens het gebruik. Apps starten onmiddellijk op zonder dat je hoeft te wachten, en werken zonder haperingen.

    iOS 13
    De iPhone 11 maakt gebruik van het iOS 13 besturingssysteem. Deze versie is verbeterd op alle vlakken; snel, veilig en volledig op uw eigen voorkeuren en behoeften af te stemmen. Apps starten vlotter op, hij heeft een privacy-optie in de browser en ook het filteren van meldingen van al uw apps is mogelijk.