Canon spiegelreflexcamera - EOS 850D + 18-55 mm + tas + geheugenkaart


 • Omschrijving
 • De Canon EOS 850D is een 24,1 megapixel-spiegelreflexcamera die in de eerste plaats is gemaakt voor ambitieuze amateurfotografen die de kwaliteit van hun foto's naar een hoger plan willen tillen. Naast fotograferen kun je met deze camera ook video’s opnemen in 4K-resolutie. Het toestel wordt geleverd met een compacte en veelzijdige 18-55 mm zoomlens. Daarnaast ontvang je ook een sterke en handige tas en een 128 GB geheugenkaart.

  Hoge resolutie
  De EOS 850D is uiterst veelzijdig en geschikt voor de meest uiteenlopende omstandigheden. Met de 18-55 mm zoomlens kun je alles haarscherp vastleggen, van prachtige portretten tot weidse vergezichten. De pijlsnelle Dual Pixel CMOS-autofocus zorgt ervoor dat je nooit een detail mist, zelfs niet als je onderwerp in beweging is. Met behulp van gezichts- en oogherkenning stelt de camera tot op de millimeter scherp. De lens beschikt over ingebouwde beeldstabilisatie die trillingen van je hand corrigeert.

  Actiefotografie
  De ISO-waarden lopen uiteen van 100 tot 25.600, uit te breiden tot 51.200. Dat houdt in dat je ook onder minder ideale licht-omstandigheden toch prachtig scherpe foto's kunt maken, zonder hinderlijke beeldruis. Ook dit draagt eraan bij dat het toestel bij uitstek geschikt is voor actiefotografie. Sportwedstrijden, spelende kinderen, concerten, dat zijn de situaties waarin de kwaliteiten van de camera optimaal tot hun recht komen.

  Perfecte videokwaliteit
  Naast fotograferen is de EOS 850D ook goed geschikt voor het opnemen van video in hoge kwaliteit. Kies voor Full HD met 60 frames per seconde of ga voor echt hoge kwaliteit met 4K. Omdat het lastig kan zijn om met een camera als deze langere tijd vanuit de hand te filmen, kun je hem ook op een statief monteren voor een perfecte videoregistratie.

  Intuïtieve bediening
  De EOS 850D maakt het mogelijk om je creativiteit als fotograaf geheel de vrije loop te laten. Met behulp van de keuzewielen aan de boven- en zijkant kun je alle instellingen van je foto intuïtief veranderen, voordat je afdrukt. Ook het roterende lcd-touchscreen geeft je toegang tot een heel arsenaal aan creatieve opties. Gebruik de Canon Photo Companion app voor handige creatieve tips en tutorials. Via wifi kun je je foto's en video's vervolgens snel online delen. Er wordt een SanDisk SDXC Extreme Pro 128 GB geheugenkaart meegeleverd. Op deze kaart passen ruim 35.000 foto’s. Het toestel neem je eenvoudig mee in de Case Logic DSLR Camera Holster DCB-306. Deze tas biedt maximale bescherming. In de zijvakken met ritssluiting passen een extra voeding, kabels, lensdop of kleine accessoires.