KitchenAid keukenmachine - 4,8 en 3 liter mengkom + extra 4,7 liter kom + boek


 • Omschrijving
 • De KitchenAid Artisan mixer/keukenrobot is robuust, krachtig en zo veelzijdig dat er een wereld aan culinaire mogelijkheden voor je opengaat. Je kunt snel beslag mengen, brood maken, luchtige meringue kloppen en zelfs aardappelen pureren. De motor heeft een vermogen van 300 Watt en bevindt zich in de kop die eenvoudig naar achteren kan worden gekanteld voor toegang tot de kom. Naast een 4,8 liter en 3 liter mengkom ontvang je een extra glazen mengkom van 4,7 liter. Verder wordt er een draadgarde, kneedhaak, schenkschild/spatdeksel en een platte en flexibele menghaak meegeleverd. Om inspiratie op te doen, krijg je ook een KitchenAid kookboek met 150 recepten.

  10 snelheden
  De Artisan 5KSM185PSECA kan elk recept aan en neemt je zwaar, tijdrovend werk uit handen. De mixer/keukenrobot is eenvoudig te bedienen met de hendel, heeft 10 snelheden en een motor met directe aandrijving, die 300 Watt aan vermogen efficiënt omzet in kracht. Door de variatie aan snelheden stem je het apparaat precies af op je gebruik. Het creëren van gerechten gaat daardoor snel en makkelijk, bij zowel kleine als grote hoeveelheden.

  4,8 liter inhoud
  Deze stabiele en solide keukenmachine kan kloppen, roeren, kneden en mengen met speels gemak. Hij doet dat in een roestvrijstalen en gepolijste kom, die een inhoud van liefst 4,8 liter heeft. Dat is genoeg om een maximale deeginhoud van wel 1 kilogram standaardbloem te verwerken. Je ontvangt daarnaast een extra mengkom van 3 liter en een glazen mengkom van 4,7 liter. Zodoende kun je gemakkelijker werken zonder dat je tussen verschillende bereidingen door hoeft af te wassen.

  Planetair kneedsysteem
  Het apparaat heeft een planetair kneedsysteem, waardoor je allerlei soorten deeg klaar kunt maken. De menghaak draait in de ene richting om zijn as, terwijl hij in de andere richting klopt en beweegt. Daardoor worden de ingrediënten constant naar de kern van de kom gedreven, waardoor ze snel en grondig worden gemengd, gehakt en gemixt.

  Scala aan accessoires
  Deze keukenmachine wordt geleverd met tal van accessoires, die in een handomdraai aan het apparaat worden bevestigd en na gebruik in de vaatwasser kunnen worden gereinigd. Je beschikt over een draadgarde, kneedhaak, schenkschild/spatdeksel en een platte en flexibele menghaak. Het meegeleverde kookboek bevat 150 recepten die speciaal zijn samengesteld voor de KitchenAid.