Samsung Galaxy Watch3 + Galaxy Buds Pro


 • Omschrijving
 • Twee innovatieve Samsung-producten die al je dagelijkse activiteiten een stuk overzichtelijker maken. De Samsung Galaxy Watch3 is een smartwatch die helemaal van deze tijd is. Dit slimme ‘always on’-horloge met een kastdiameter van 45 mm helpt je bij al je dagelijkse bezigheden, van werk tot sport en ontspanning. Via bluetooth koppel je de smartwatch eenvoudig aan de draadloze Galaxy Buds Pro, een set oordopjes waarmee je ongestoord kunt bellen en van muziek genieten.

  Always On
  De Samsung Galaxy Watch3 is een zogenaamd ‘always on’-horloge. Dat wil zeggen dat je de Watch3 niet eerst hoeft te activeren om hem te kunnen gebruiken. Het toestel biedt je de mogelijkheid om draadloos verbinding te maken met je smartphone, zodat je deze op afstand kunt gebruiken. Zo krijg je een seintje als er een bericht binnenkomt en kun je dat meteen beantwoorden. De smartwatch is zowel geschikt voor Android smartphones als voor iPhones van Apple.
   
  Fitness en gezondheid
  Met dit slimme horloge kun je eenvoudig je fitnessniveau op peil houden. Je krijgt de keuze uit wel 120 verschillende oefeningen. Daarnaast beschikt de smartwatch over een stappenteller en een optische hartslagmeter, en is hij voorzien van valdetectie. Dit werkt samen met de GPS-functionaliteit. Kom je tijdens een rondje joggen onverhoopt ten val, dan stuurt het toestel een waarschuwingssignaal, inclusief je locatie.
   
  Innovatieve oordopjes
  Naast de Galaxy Watch3 krijg je bij dit pakket ook de innovatieve Galaxy Buds Pro. Deze draadloze headset bestaat uit 2 oordopjes die perfect in je oren passen. De Active Noise Cancelling zorgt ervoor dat je omgevingsgeluiden precies zoveel kunt wegfilteren als jij wil. Je kunt ongestoord bellen of van je muziek genieten, zonder geluid van buitenaf, maar het is ook mogelijk om het geluid om je heen toe te laten. Zo biedt deze headset je volledige controle over wat je wel en niet wil horen.
   
  Krachtige batterij
  De Galaxy Watch3 heeft een batterij met een capaciteit van 340 mAH. De Watch3 draait op een dual core-processor en heeft 1 GB aan werkgeheugen, 8 GB aan opslag en weegt 53,8 gram. De Galaxy Buds Pro oordopjes worden geleverd met een handige oplaadcase. Je kunt ze dus altijd van extra stroom voorzien, ook als je geen stopcontact in de buurt hebt. In totaal beschik je zo over 28 uur batterijduur.