Milwaukee klopboormachine - HD28 PD-502C + 48-delige schroefbitset


 • Omschrijving
 • De Milwaukee HD28 PD-502C is een zeer krachtige maar ook compacte accuklopboormachine die geschikt is voor het zwaardere kluswerk. Hij kan boren in beton, metselwerk, staal en hout, en is tevens geschikt voor al je schroefklussen. De machine wordt geleverd met een handige transportkoffer, 2 accu’s, een oplader, een zijhandgreep en een uitgebreide, 48-delige bit- en boorset.
   
  Compact en krachtig
  Zowel de serieuze doe-het-zelver als de professionele klusser kan goed uit de voeten met de Milwaukee HD28 PD-502C. Met z'n Milwaukee Heavy Duty motor levert de machine een maximaal koppel van 90 Nm, ideaal voor toepassingen waar de allerhoogste eisen voor gelden. De motor verliest geen kracht en speciale elektronica zorgt ervoor dat de machine en de accu zijn beveiligd tegen overbelasting, oververhitting en voltageverlies. De Milwaukee heeft een metalen tandwielhuis en heeft 2 toerentalstanden: van 0 – 450 en van 0 – 1.800 omwentelingen per minuut. Moet je aan de slag in een matig verlichte ruimte? Geen probleem, de accuboor is voorzien van led-verlichting om je werkzaamheden bij te schijnen.

  Li-ion accu’s
  Doordat de machine geleverd wordt met 2 Lithium-ion accu’s, kun je rustig door blijven werken met de ene accu terwijl de andere wordt opgeladen in de 1-uurs M28C-oplader. De accu’s hebben een accuspanning van 28 Volt en een capaciteit van 5.0 Ah. Ze zijn voorzien van individuele accucelbewaking voor het optimaliseren van de werkduur en duurzaamheid van zowel machine als accu. De ingebouwde brandstofmeter geeft de resterende werktijd van de accu aan, zodat je ziet hoe lang je nog door kunt werken.
   
  Boorhouder
  De Milwaukee is geschikt voor boren in beton, metselwerk, staal en hout. De klopboorfunctie gebruik je voor zware materialen zoals metselwerk. De Rohm-boorhouder heeft een spanwijdte tot 13 mm en het is heel eenvoudig om te wisselen tussen verschillende formaten boren. De machine boort in hout tot 65 mm, in metaal tot 16 mm en in beton tot 20 mm diep. In de lengte meet de machine 237 mm en hij weegt inclusief accu 2,5 kilo.
   
  Accessoires
  De Milwaukee HD28 PD-502C wordt verder geleverd met een zijhandgreep en kan eenvoudig worden vervoerd in de handige transportkoffer. De uitgebreide, 48-delige bit- en boorset van Milwaukee, die wordt geleverd in een aparte opbergkoffer, maakt deze set compleet. Zo begin je altijd goed voorbereid aan iedere boor- en schroefklus.