LEGO Disney - Het beroemde Kasteel + Mickey & Minnie Mouse


 • Omschrijving
 • Treed binnen in de magische wereld van Disney! Dit fantastische LEGO-pakket is een replica van het Cinderella (Assepoester) kasteel met vele kamers, torens en details uit allerlei Disney-verhalen. Dwaal door de kamers vol kroonluchters, harnassen en mozaïekvloeren en speel je eigen sprookjes na. Het LEGO-pakket bestaat uit 4.080 stenen en staat garant voor vele uren bouw- en speelplezier voor jong en oud. De set wordt aangevuld met Mickey en Minnie Mouse van 36 en 35 cm hoog. Dit beroemde liefdeskoppel bestaat uit 1.739 stenen.
   
  Klassieke sprookjes 
  Disney, wie is er niet groot mee geworden? Miljoenen mensen over de hele wereld hebben Donald & Katrien Duck, Mickey & Minnie Mouse en hun vrienden in hun hart gesloten. Sprookjes als Assepoester, Sneeuwwitje, Doornroosje, Peter Pan en de Tovenaarsleerling zijn al tientallen jaren echte klassiekers. Wie droomde er zelf niet van te kunnen toveren? Met deze LEGO-set komt die wens uit.
   
  Vele details
  Het pakket bestaat uit maar liefst 4.080 stenen, en stelt het kasteel van Assepoester voor waarin heel wat details uit andere sprookjes zijn verwerkt. Herken jij ze allemaal? De middeleeuwse grote hal heeft een mozaïekvloer, kroonluchter en harnassen en schilden aan de muur. Ook zien we hier de staande klok uit Belle & het Beest. Op de eerste verdieping zie je de keuken van Assepoester en aan de rechterkant, netjes opgeborgen in een kist, ligt haar glazen muiltje. Een verdieping hoger kun je het sprookje naspelen van De Tovenaarsleerling. Weet u het nog? Mickey heeft geen zin in dagelijkse schoonmaakklusjes, dus als de tovenaar even weg is kan hij de verleiding niet weerstaan en zet de hoed van de tovenaar op. Dan gaat het helemaal mis...
   
  Met 5 mini-figuren
  Verder zien we het spinnewiel en hemelbed van Doornroosje, de gouden spiegel en rode appel van Sneeuwwitje, 2 kikkers en een gouden bal en nog veel meer! Laat je fantasie de vrije loop. Dit LEGO-kasteel is puur genieten voor jong en oud. Het kasteel wordt geleverd met 5 mini-figuren: Mickey, Minnie, Donald, Katrien en Tinkelbel, het feetje uit Peter Pan.
   
  Mickey & Minnie Mouse
  Daarmee zijn we er nog niet. Je krijgt er ook Mickey & Minnie Mouse-set bij inclusief verschillende accessoires, zoals een gitaar, een oude camera, een statief en een fotoalbum met foto's van hun avonturen. De set bestaat uit 1.739 onderdelen. Mickey is circa 36 cm hoog en Minnie 35 cm.