PlayStation 5-pakket - Ratchet & Clank en Spider-Man + headset + 2e controller + oplaadstation + PS Plus


 • Omschrijving
 • De PlayStation 5 maakt verbazingwekkend snel en realistisch gamen mogelijk. Met zijn futuristische ontwerp, krachtige SSD en visuele technologieën tilt hij je game-ervaring naar het hoogste niveau. In combinatie met de innovatieve DualSense controller wordt elke gamesessie een onvergetelijke ervaring! Dit pakket bevat de topgames Ratchet & Clank: Rift Apart en Marvel's Spider-Man: Miles Morales, een headset, een extra controller, een oplaadstation en een PS Plus-abonnement van 12 maanden.
   
  Ultrasnel gamen
  Gamen op de PS5 gaat bliksemsnel dankzij 16 GB aan werkgeheugen en de 825 GB grote SSD-schijf. De ultrasnelle drive zorgt voor laadtijden korter dan ooit. Door de hoge framesnelheid tot 120 fps geniet je altijd van een vloeiende gameplay, ook op 4K-tv’s. Middels een uitvoer van 120 Hz kan de console dit met gemak aan. Zelfs spelen met 8K-uitvoer is mogelijk met de PS5, zodat je kunt genieten van je favoriete games in verbluffende kwaliteit.
   
  Realistische graphics
  Meer dan ooit tevoren waan je jezelf werkelijk in de game. Zo kan de PS5 individueel gesimuleerde lichtstralen creëren, waardoor levensechte schaduwen en reflecties ontstaan. De HDR zorgt voor ongelooflijk heldere kleuren, terwijl de 3D-audiotechnologie het geluid uit alle richtingen laat komen. De console kan je oude games zelfs een boost geven. PS4-spellen zijn speelbaar op de PS5, waarbij sommige titels snellere en vloeiendere framerates krijgen. Ook de virtual reality-ervaring die is ingezet op de PS4 is verder doorontwikkeld op de PS5. Verbind je PlayStation VR met de console en ga volledig op in VR-games.
   
  Modern design
  De console heeft een stijlvol futuristisch ontwerp en kan zowel verticaal als horizontaal worden neergezet. Het formaat is 39 x 10,4 x 26 centimeter. Je kunt hem naast gamen ook gebruiken voor andere vormen van entertainment. Zo kan hij blu-raydiscs afspelen en content streamen, allebei in 4K-kwaliteit. Ideaal als je zin hebt in een avondje Netflix kijken.
   
  DualSense controller
  De DualSense controller is de opvolger van de DualShock. De draadloze controller heeft een verbeterde lichtbalk, een bewegingssensor, een headsetaansluiting en een ingebouwde microfoon en luidspreker. Hij geeft via dynamische vibraties feedback op je acties in de game, terwijl de adaptieve triggers de fysieke impact simuleren middels dynamische weerstand. Wil je een memorabel gamemoment herbeleven? Met de ‘create-toets’ leg je het vast en kun je het delen. Je ontvangt bij dit pakket ook een tweede controller.
   
  Ratchet & Clank: Rift Apart
  Ratchet & Clank zijn terug in een waanzinnig intergalactisch avontuur dat zijn weerga niet kent. In een serie zenuwslopende levels moeten ze het opnemen tegen een kwade keizer uit een andere dimensie. De actie is razendsnel en nauwelijks bij te houden; precies zoals je van Ratchet & Clank gewend bent, maar dan in PS5-kwaliteit!
   
  Marvel's Spider-Man: Miles Morales
  In dit avontuur treedt tiener Miles Morales als de nieuwe Spider-Man in de voetsporen van zijn mentor en voorganger, Peter Parker. Maar wanneer een felle machtsstrijd New York, zijn nieuwe thuis, dreigt te vernietigen, beseft hij dat grote macht gepaard gaat met even grote verantwoordelijkheid, en dat hij razendsnel zijn superkrachten moet perfectioneren.
   
  Headset en oplaadstation
  Met de headset op beleef je de games nog intenser; hoor het geluid van alle kanten komen en waan jezelf in de wereld van het spel. Het oplaadstation voorziet de controllers snel weer van nieuwe energie. Het station biedt ruimte voor 2 DualSenses, die je er alleen maar op hoeft te leggen en de batterij wordt opgeladen.