Canon M50 Mark II systeemcamera - inclusief 15-45 mm lens + geheugenkaart + tas


 • Omschrijving
 • Met de Canon EOS M50 Mark II systeemcamera kun je als vlogger je creativiteit optimaal de vrije loop laten, dankzij vele technische innovaties en online opties. Met de 24,1 megapixel-sensor, razendsnelle beeldprocessor en vliegensvlugge autofocus leg je elk onderwerp altijd op zijn mooist vast, zelfs bij weinig licht. De beelden deel je direct op je social media accounts. De Canon wordt geleverd met een 15-45 mm lens, een geheugenkaart en een fototas.

  Haarscherpe foto’s
  Een APS-C-sensor van 24,1 megapixel en de razendsnelle DIGIC 8-beeldprocessor maken de EOS M50 Mark II een sensationele systeemcamera. Je mist nooit iets dankzij de vliegensvlugge Dual Pixel automatische scherpstelling. Ook niet in situaties met weinig licht. Met de lichte EF-M 15-45 mm groothoekzoomlens maak je haarscherpe portretten of leg je juist weidse landschappen vast. Met deze camera schiet je ook video’s van ongekende kwaliteit. Hij filmt in Full HD met 60 frames per seconde en in 4K-resolutie met 25 fps. Je kunt de EOS M50 Mark II ook als webcam gebruiken; download de EOS Webcam Utility-software en zet hem in voor video-oproepen, -vergaderingen en -conferenties.

  Vloggen en streamen
  De EOS M50 Mark II is voorzien van een aansluiting voor een externe 3,5 mm-microfoon, zodat je professionele vlogs kunt maken. Al tijdens het versturen naar een ander apparaat zet de camera je gemaakte video’s om van de ene naar de andere indeling, via automatisch transcodering. Dit scheelt je een hoop tijd bij het creëren van je content. Of stream gewoon live opnamen naar je kanaal met wifi, zonder tussenkomst van ander apparaat.

  Flexibel scherm
  De camera is compact, licht en uitgerust met een uitklapbaar en kantelbaar variangle-touchscreen van 3 inch (7,6 cm). Het zorgt ervoor dat je creatieve foto’s en opnamen kunt maken vanuit verschillende hoeken. Je creaties zet je in een handomdraai over naar verschillende apparaten en services. Naast wifi beschikt de camera namelijk ook over bluetooth.

  Fototas en geheugenkaart
  Als je op pad gaat om te fotograferen, neem je de Canon mee in de meegeleverde beschermende Manfrotto Advanced Holster M fototas. De eenvoudige ritsopening aan de bovenkant geeft je snel toegang tot je camera. In de bovenste flap zijn er uitsparingen gemaakt voor geheugenkaartjes, waarvan je er ook één krijgt met 128 GB opslagruimte.