PlayStation 5-pakket - FIFA 22 en Ratchet & Clank + headset + 2e controller + PS Plus


 • Omschrijving
 • Het splinternieuwe FIFA 22 tilt realistisch gamen naar een ongekend hoog niveau. In combinatie met de geavanceerde PlayStation 5 beleef je de legendarische voetbalgame zeer intens. Met dit verbluffende pakket heeft elke gamer dus goud in handen. Je krijgt ook nog de topgame Ratchet & Clank: Rift Apart, de Pulse 3D draadloze headset, een extra controller, het DualSense oplaadstation en een PS Plus-abonnement van 12 maanden erbij.

  FIFA 22
  Met FIFA 22 waan je jezelf een echte stervoetballer. De baanbrekende nieuwe gameplaytechnologie HyperMotion maakt elke wedstrijd adembenemend. Daarnaast zijn de aanvalstactieken, balbewegingen, explosieve sprints en het keepersysteem verbeterd. Je hebt de keuze uit meer dan 30 competities, waaronder de UEFA Champions League, CONMEBOL Libertadores en de gloednieuwe UEFA Europa Conference League. Ook de verschillende speltypen zijn onder handen genomen.

  Ratchet & Clank: Rift Apart
  Ratchet & Clank zijn terug in een waanzinnig intergalactisch avontuur dat zijn weerga niet kent. In een serie zenuwslopende levels moeten ze het opnemen tegen een kwade keizer uit een andere dimensie. De actie is razendsnel en nauwelijks bij te houden; precies zoals je van Ratchet & Clank gewend bent, maar dan in PS5-kwaliteit!

  Ultrasnel gamen
  Gamen op de PS5 gaat bliksemsnel dankzij 16 GB aan werkgeheugen en de 825 GB grote SSD-schijf. De ultrasnelle drive zorgt voor laadtijden korter dan ooit. Door de hoge framesnelheid tot 120 fps geniet je altijd van een vloeiende gameplay, ook op 4K-tv’s. Middels een uitvoer van 120 Hz kan de console dit met gemak aan. Zelfs spelen met 8K-uitvoer is mogelijk, zodat je kunt genieten van je favoriete games in verbluffende kwaliteit.
   
  Realistische graphics
  De PS5 kan individueel gesimuleerde lichtstralen creëren, waardoor levensechte schaduwen en reflecties ontstaan. De HDR zorgt voor ongelooflijk heldere kleuren, terwijl de 3D-audiotechnologie het geluid uit alle richtingen laat komen. De console kan je oude PS4-spellen zelfs een boost geven. Of verbind je PlayStation VR met de console en ga volledig op in VR-games.
   
  Modern design
  De console heeft een stijlvol futuristisch ontwerp en kan zowel verticaal als horizontaal worden neergezet. Het formaat is 39 x 10,4 x 26 centimeter. Je kunt hem naast gamen ook gebruiken voor andere vormen van entertainment. Zo kan hij blu-raydiscs afspelen en content streamen, allebei in 4K-kwaliteit. Ideaal als je zin hebt in een avondje Netflix kijken.
   
  DualSense controller
  De draadloze controller heeft een handige lichtbalk, bewegingssensor, headsetaansluiting en ingebouwde microfoon en luidspreker. Hij geeft via dynamische vibraties feedback op je acties, terwijl de adaptieve triggers de fysieke impact simuleren middels dynamische weerstand. Wil je een memorabel gamemoment herbeleven? Met de ‘create-toets’ leg je het vast en kun je het delen. Je ontvangt bij dit pakket ook een tweede controller.

  Headset en oplaadstation
  Met de headset op beleef je de games nog intenser; hoor het geluid van alle kanten komen en waan jezelf in de wereld van het spel. Het oplaadstation voorziet de controllers snel weer van nieuwe energie. Het station biedt ruimte voor 2 DualSenses, die je er alleen in hoeft te klikken en de batterij wordt opgeladen.