Kenwood Titanium Chef Patissier XL - met ingebouwde weegschaal en 2 mengkommen


 • Omschrijving
 • De Kenwood Titanium Chef Patissier XL KWL90.004SI is een veelzijdige keukenmachine, waarmee je ook brooddeeg laat rijzen en chocolade laat smelten. Met het krachtige vermogen van 1.400 watt meng je alle zware ingrediënten. De machine heeft 13 snelheden, inclusief pulse- en fold-functies, en 3 roersnelheden. Op het full colour touchscreen staan vooraf ingestelde functies voor je klaar. Het apparaat is uitgerust met een ingebouwde weegschaal en wordt geleverd met 2 mengkommen, een roestvrijstalen deeghaak, ballongarde en K-klopper, en een flexiklopper.

  SimpleTouch
  De machine heeft een BakeAssist 2,4 inch (6,1 cm) touchscreen, waarmee je het apparaat eenvoudig bedient. Met een simpele druk op de knop voer je zo de nodige taken uit en heb je het mixen en mengen goed onder controle. Bovendien heeft de keukenmachine 6 vooraf ingestelde functies: chocolade smelten, alles-in-1-cake, Zwitserse meringue, deeg laten rijzen, deeg kneden en eiwit opkloppen.

  2-in-1 bakken
  Voor veel recepten heb je meer dan één kom tegelijk nodig. De Titanium Chef Patissier XL heeft er 2. In de EasyWarm-kom van 7 liter zit namelijk een mengkom met een inhoud van 5 liter. Met de DuoBowl kun je vlot bakken en indien nodig gewoon van kom wisselen en verder gaan. Met de EasyWarm-kom bereid je Zwitserse meringue, smelt je chocolade sneller dan in een klassieke au bain-marie en verminder je de tijd die deeg nodig heeft om te rijzen. Dankzij de BowlBright-verlichting in de mengkom houd je het mixproces nauwkeurig in de gaten.

  Accessoires
  Niet alleen is de roestvrijstalen K-klopper inbegrepen, maar ook de roestvrijstalen ballongarde, deeghaak en roeraccessoire, een spatel en een antispatdeksel. Deze tools zijn vaatwasmachinebestendig, en erg gemakkelijk zelf schoon te maken. De machine is uitgerust met een ingebouwde weegschaal. Zo bespaar je tijd en afwas door je ingrediënten rechtstreeks in de mengkom te wegen. Dankzij een handige ontgrendelknop voor de kop, voeg je met de LightLift-kop van de Titanium Chef Patissier XL heel gemakkelijk ingrediënten toe aan je mix. Download de Kenwood World-app voor dagelijkse recepteninspiratie, om nog meer uit je Kenwood Chef te halen.