KitchenAid keukenmachine - 4,8 en 3 liter mengkom + kookboek


 • Omschrijving
 • De KitchenAid Artisan 5KSM175PSEOB is de ideale keukenhulp. De motor, met een vermogen van 300 Watt, bevindt zich in de kop, waardoor je met gemak zwaar brooddeeg kan bereiden. De machine heeft 10 snelheden. Naast een 4,8 liter mengkom ontvang je een extra 3 liter mengkom met antispatdeksel. Verder wordt er een draadgarde, kneedhaak, schenkschild en een platte en flexibele menghaak meegeleverd. Om inspiratie op te doen, krijg je ook een KitchenAid kookboek met 150 recepten.

  10 snelheden
  De Artisan 5KSM175PSEOB is de ultieme keukenhulp. Hij is breed inzetbaar en neemt je zwaar, tijdrovend werk uit handen. De krachtige machine heeft een constant vermogen van 300 Watt en dankzij 10 snelheidsinstellingen gaat hij niet alleen snel, grondig en nauwkeurig te werk, maar stem je het apparaat ook precies af op je gebruik. Het creëren van overheerlijke gerechten ging nog nooit zo snel en makkelijk; niet alleen bij kleine, maar ook bij grote hoeveelheden voedsel.

  4,8 liter inhoud
  Deze hoogwaardige keukenmachine kan kloppen, roeren, kneden en mengen met speels gemak. Hij doet dat in een roestvrijstalen en gepolijste kom, die een inhoud van liefst 4,8 liter heeft. Dat is genoeg om een maximale deeginhoud van wel 1 kilogram standaardbloem te verwerken. Je ontvangt daarnaast een extra mengkom van 3 liter. Het robuuste en stabiele apparaat, dat met de hand wordt vervaardigd, is tevens duurzaam, eenvoudig in gebruik en simpel te reinigen. 

  Planetair kneedsysteem
  Het apparaat heeft een planetair kneedsysteem, waardoor je allerlei soorten deeg klaar kunt maken. De menghaak draait in de ene richting om zijn as, terwijl hij in de andere richting klopt en beweegt. Daardoor worden de ingrediënten constant naar de kern van de kom gedreven, waardoor ze snel en grondig worden gemengd, gehakt en gemixt. Het apparaat maakt 58 tot 220 toeren per minuut. Zo bereid je de beste mengsels.

  Scala aan accessoires
  De Artisan 5KSM175PSEOB wordt geleverd met tal van accessoires, die in een handomdraai aan het apparaat worden bevestigd. Zo haal je nog meer uit de keukenmachine. Naast de mengkommen beschik je onder meer over een draadgarde en een platte en flexibele menghaak. Met het schenkschild schenk je bijvoorbeeld beslag in een kom zonder te morsen. Daarnaast zijn er tal van losse optionele accessoires verkrijgbaar, waarmee je het apparaat kunt uitbreiden.